Επιχειρήσεις

Στην OtherView Marketing Solutions η επικοινωνία και το Marketing του νέου εστιατορίου της πόλης, Mazzo Food&Bar

H επικοινωνία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στις μέρες μας, ειδικά με την ταχύτητα και την αμεσότητα που έχει αποκτήσει.  Είτε σε προσωπικό, είτε σε επιχειρηματικό επίπεδο χωρίς επικοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτι σωστά.

Πλέον η επικοινωνία στο επιχειρήν έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με πολλές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη έναντι των ανταγωνιστών τους.  Μια απ’ αυτές είναι το καινούργιο εστιατόριο/bar της πόλης μας Mazzo Food & Bar που βρίσκεται στην Κλεάνθη Καλογερά .

Η επιχείρηση έχει εξουσιοδοτήσει την εταιρεία OtheView Marketing Solutions για να αναλάβει την επικοινωνία και το Μάρκετινγκ τόσο του Mazzo Food & Bar όσο και των υπόλοιπων επιχειρήσεων που διατηρούν οι ιδιοκτήτες.

Ποια είναι η ΟtherView Marketing Solutions 

Η εταιρεία OtherView Marketing Solutions είναι μια νέα εταιρεία που λειτουργεί 1,5 χρόνο και εδρεύει στην πόλη της Λάρνακας, με στόχο να παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας.

Με μια ομάδα από νέους ταλαντούχους επαγγελματίες, που έχουν μεγάλη εμπειρία και γνώσεις σε όλους τους τομείς του Μάρκετινγκ, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει δημιουργικές λύσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση σε τομείς που αφορούν την επιστήμη του Μάρκετινγκ.

Στο πορτοφόλιο της διατηρεί μεγάλες και μικρές εταιρείες ενώ εδώ και 3 μήνες, μέσω διαγωνισμού έχει αναλάβει τη διαχείριση κοινωνικών δικτύων και τη συμβουλευτική σε θέματα Μάρκετινγ του Δήμου Λάρνακας.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο κ. Αλέξανδρος Ηλία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του Μάρκετινγκ από διευθυντικές θέσεις σε 2 μεγάλους οργανισμούς του τόπου και με εμπειρία σε μεγάλα projects κυρίως στον τομέα των αερομεταφορών.

Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία θα βρείτε:
Web: www.otherviewmarketing.com 
FB: www.facebook.com/otherviewmarketing/
Τ
ηλ: 99 156 442

 

Σχετικά νέα

X
Translate »