ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στην Λάρνακα ομάδα Ευρωβουλευτών για να ερευνήσει τα παράπονα πολιτών

Τριήμερη διερευνητική επίσκεψη μετά τις καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Επιτροπή Αναφορών σχετικά με τη δημιουργία βιομηχανικού λιμένα στη Λάρνακα.

Τριήμερη διερευνητική επίσκεψη στη Λάρνακα πραγματοποιεί ομάδα Ευρωβουλευτών, μέλη της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι οποίοι θα διερευνήσουν καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Επιτροπή Αναφορών σχετικά τη δημιουργία βιομηχανικού λιμένα στη Λάρνακα.

Οι καταγγελίες έγιναν από ομάδες πολιτών της Λάρνακας και το θέμα είχε απασχολήσει την Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον Ιούνιο του 2016.

Το θέμα είχε συζητηθεί στις 2 Ιουνίου του ’16 και στην Επιτροπή το είχε παρουσιάσει η Μαρία Θεοδώρου, μέλος της κίνησης Larnaka Rights και εκ μέρους των ομάδων πολιτών της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, οι Ευρωβουλευτές θα συναντήσουν πολίτες που υπέβαλαν αναφορές για τις ανησυχίες τους σχετικά με εκβιομηχανοποίηση του Λιμανιού Λάρνακας, και καταγγελίες σχετικές με τις υποστηρικτικές στην ΑΟΖ και στη βιομηχανία υδρογονανθράκων, εγκαταστάσεις στην Αραδιππου. Στις 5:15μμ ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας θα έχει συνάντηση με τους Ευρωβουλευτές.

Σχετικά νέα

X
Translate »