Going out

Στα Περβόλια μετακομίζει φέτος το φεστιβάλ «Φέγγαρος»

Συμφωνία με την εταιρεία Λουβάνα Δίσκοι, διοργανώτρια του γνωστού μουσικού Φεστιβάλ Φέγγαρος, σύναψε η Ένωση Συντακτών Κύπρου, για τη διοργάνωση του φεστιβάλ στα Περβόλια. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοσιογραφικό Χωριό στα Περβόλια.

Τα σπίτια και τα διαμερίσματα στο Δημοσιογραφικό χωριό θα είναι πλήρως κατειλημμένα μεταξύ 1ης και 6ης Αυγούστου 2018, από τους διοργανωτές και τους μουσικούς του Φεστιβάλ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΣΚ, οι λόγοι που ώθησαν στη σύναψη της πιο πάνω συμφωνίας είναι οι εξής:

1) Η Οργάνωση έχει ανάγκη από οικονομικούς πόρους. Τα έσοδα από τη χρήση που κάνουν τα μέλη και οι φίλοι μας στο Δημοσιογραφικό Χωριό είναι πενιχρότατα. Αφού η πληρότητα των καταλυμάτων περιορίζεται μόνο στο δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος και για δέκα μήνες του χρόνου, ελάχιστοι επιλέγουν την ξεκούραση στα αναπαυτήρια μας. Η συμφωνία με την εταιρεία Λουβάνα Δίσκοι θα αποφέρει ένα αξιοσημείωτο οικονομικό όφελος στην ΕΣΚ.

2) Η δημοφιλία και η επισκεψιμότητα του Φεστιβάλ Φέγγαρος είναι πολύ μεγάλες. Αρκεί να αναφέρουμε ότι πέρσι το Φεστιβάλ είχε 5.000 επισκέπτες και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Αυτός όλος ο κόσμος θα γνωρίσει το Δημοσιογραφικό Χωριό και τις εγκαταστάσεις του και δυνητικά, τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς ενδεχομένως να θελήσουν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που παρέχεται και σε τρίτους να ενοικιάσουν διαμέρισμα ή σπίτι στις εγκαταστάσεις μας, οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου.

3) Η εταιρεία Λουβάνα Δίσκοι θα αναλάβει, με δικά της έξοδα, να εξωραΐσει τον περιβάλλοντα χώρο στο Δημοσιογραφικό Χωριό, να τοποθετήσει νέα περίφραξη και να προβεί και σε ό,τι άλλες εργασίες χρειαστεί, προκειμένου οι υποδομές μας να μπορούν να φιλοξενήσουν το Φεστιβάλ.

4) Οι διοργανωτές παραχωρούν δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε ΌΛΑ τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Κύπρου στο Φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκειά του. Ας σημειωθεί ότι τα τριήμερα εισιτήρια του Φεστιβάλ θα πωλούνται προς €45. Η είσοδος των μελών μας θα γίνεται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας της ΕΣΚ, που πρέπει να είναι σε ισχύ. Το δικαίωμα δωρεάν εισόδου θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους της ταυτότητας και όχι οποιονδήποτε άλλο συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο.

Πηγή: philenews

Σχετικά νέα

X
Translate »