Όμορφα της Πόλης

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων από χθες η πόλη (pics-vid)

Το κοινό ήταν και χθες πιστό στο ραντεβού της φωταγώγησης της πόλης. Από τις 18:00 άρχισαν να καταφθάνουν στην πλατεία Ερμού οι δημότες που ήθελαν να απολαύσουν από κοντά την όμορφη στιγμή όπου η πόλη βάζει και επισήμως τα γιορτινά της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα όμορφο σόου με φωτιές ενώ μετά τη σκυτάλη στη σκηνή πήρε η παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, όπου με τις όμορφες μελωδίες τους έδωσαν το προμήνυμα για την όμορφη στιγμή της φωταγώγησης.

Η πόλη έβαλε τα γιορτινά της

Posted by Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει on Saturday, December 2, 2017

Ο κ. Ανδρέας Βύρας στο σύντομο λόγο του στο κοινό ανέφερε πως ως Δήμος  ‘‘Σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι δύσκολη προσπαθούμε να δώσουμε στους δημότες μας ότι χρειάζεται για να ζεστάνουμε τις ψυχές μας. Για αυτό το λόγο όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου μας θα είναι δωρεάν προς το κοινό καθώς το κόστος έχει καλυφθεί από χορηγίες τοπικών εταιρειών τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά. . Θέλουμε να κάνουμε το Δήμο μας μια μεγάλη οικογένεια, θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία όλοι μαζί να βγούμε από τη ρουτίνα του υπόλοιπου χρόνου.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε το κάτι περισσότερο φέτος τα Χριστούγεννα και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει την περίοδο των Χριστουγέννων όμορφα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα συνεργεία του για τη δουλειά που έκαναν ούτως ώστε να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που θα δούμε σε λίγο”. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση και η πόλη μας έβαλε και επίσημα τα γιορτινά της.

Η πόλη έβαλε τα γιορτινά της

Posted by Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει on Saturday, December 2, 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστούγεννα και φέτος στην πόλη μας – Δείτε το πρόγραμμα

Σχετικά νέα

X
Translate »