Όμορφα της Πόλης

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο Δημοτικό κήπο (pics)

Tης Νίκης Μιχαήλ

Ένα έργο το οποίο αναμέναμε για χρόνια επιτέλους βρίσκεται σε υλοποίηση.

Η δημοσιογράφος της σελίδας μας Νίκη Μιχαήλ βρέθηκε σήμερα το πρωί στο εργοτάξιο του Δημοτικού Κήπου όπου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο πρόσωπο του κήπου ο οποίος δεν θα θυμίζει σε τίποτε αυτό που ξέραμε.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η σελίδα το καφεστιατόριο έχει κάνει την εμφάνιση του ενώ γενικά στο χώρο φαίνονται οι χωματουργικές εργασίες.

Συνομιλώντας με τον υπεύθυνο του εργοταξίου μας ανέφερε ότι οι εργασίες οδεύουν σε καλό δρόμο και τα πάντα είναι εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί στην ανακήρυξη του έργου.

Το έργο αυτό, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο της Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου θα περιλαμβάνει πεζόδρομους, πλατειακούς χώρους, δεντροφύτευση, φωταγώγηση, αστικό εξοπλισμό, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και την κατασκευή Καφετέριας και χώρων υγιεινής.

Σκοπός του έργου αυτού είναι η αισθητική και η περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αστικού Κέντρου, για καλύτερη και ποιο ποιοτική ζωή των κατοίκων της πόλης.

Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένονται να διαρκέσουν 14 μήνες και το  κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στο 1 εκ. συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Δείτε πιο κάτω το νέο πρόσωπο του Δημοτικού κήπου

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
Δημοσιογράφος 

Σχετικά νέα

X
Translate »