Αθλητικά Νέα

Σε μια Παγκόσμια αθλητική διοργάνωση ο ΚΟΑ δηλώνει απών…Προς απογοήτευση σας θα το κάνουμε και χωρίς εσας

Βολές από ΚΟΠΕ και Δήμο Λάρνακας κατά του ΚΟΑ για την άρνηση του να χορηγήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley.

Η πόλη μας σε 2 περίπου εβδομάδες θα διοργανώσει/φιλοξενήσει για 4η φορά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην παραλία των Φοινικούδων. Μια διοργάνωση και ένα άθλημα το οποίο έχει συνδεθεί με την πόλη μας και είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς από το Δήμο Λάρνακας , την ΚΟΠΕ και σε όσους εμπλέκονται σε αυτήν.

Στη διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη προκάλεσε αίσθηση η αναφορά του Προέδρου της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας κ. Φλώρου Νικολάου ότι ο ΚΟΑ δεν στήριξε οικονομικά τη φετινή διοργάνωση όντας ο επίσημος φορέας αθλητισμού.

Ο κος Νικολάου, στην αναφορά του ήταν πολύ έντονος και επικριτικός και πως να μην είναι άλλωστε όταν συμβαίνουν αυτά τα ευτράπελα.

Παρόλα τα εμπόδια από τον ΚΟΑ και την απαξιωτική συμπεριφορά προς την πόλη μας, προς απογοήτευση πολλών στην πόλη μας μεταξύ 17-21 Ιουλίου θα χτυπά η καρδιά του Παγκόσμιου Beach Volley και ίσως κάποιοι να μην το χωνεύουν ότι η πόλη μας έχει ταυτιστεί με αυτή την Παγκόσμια Διοργάνωση. Τη φετινή προσπάθεια αγκάλιασαν οι χορηγοί, οι οποίοι δεν άφησαν αβοήθητους τους διοργανωτές και στήριξαν την όλη προσπάθεια.

Το μήνυμα που στέλνουμε εκεί στον ΚΟΑ είναι πως εμείς θα διοργανώσουμε στην εντέλεια για ακόμη μια φόρα τη συγκεκριμένη διοργάνωση και οι ιθύνοντες που πήραν την απόφαση να μην στηρίξουν οικονομικά την όλη προσπάθεια ως έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους.

Εμείς ως φιλόξενη πόλη που είμαστε τους καλούμε να δουν από κοντά ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley

13537636_10210456164380789_7207501579333391838_n

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »