Aστυνομικά νέα

Σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονος μετά από τροχαίο στα Λιβάδια

Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στα Λιβάδια.

Ο Χάρης Χατζηγιασεμή, υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «γύρω στις έξι το πρωί αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από τα Λιβάδια με συνοδηγό 14χρονο αλλοδαπό, κινείτο στην Οδό Σταδίου στα Λιβάδια όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει από την πορεία του προς τα δεξιά, να ανατραπεί επανειλημμένως και να πέσει σε γκρεμό βάθους πέντε περίπου μέτρων».

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι με ασθενοφόρα διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Πρόσθεσε ότι «ο οδηγός διαγνώστηκε με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή. Ο 14χρονος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης».

Η σκηνή έχει σκιαγραφηθεί από την Αστυνομία ενώ μέλη της έχουν λάβει δείγμα αίματος από τον οδηγό προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσον οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης. Ταυτόχρονα διερευνάται κατά πόσον οι δύο νεαροί έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »