Εκπαίδευση

Σεμινάριο με θέμα: «Συνθέτοντας τις ικανότητες της Σοφίας, της Ευφυΐας και της Δημιουργικότητας στην Πράξη»

Η φοιτητική κοινότητα του Alexander College, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Φοιτητές σε Δράση» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει σεμινάριο – εργαστήριο με θέμα «Συνθέτοντας τις ικανότητες της Σοφίας, της Ευφυΐας και της Δημιουργικότητας στην Πράξη». Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 6:00μμ-7:45μμ στο Θέατρο του Alexander College.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα συσχετιστούν πορίσματα έρευνας με την οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θα παρουσιαστεί ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης οργανισμών που συνδυάζει βασικές δεξιότητες στην ηγεσία και τη διοίκηση.

Εισαγωγικές ομιλίες θα γίνουν από το Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, τον τέως Πρόεδρο του ΕΒΕΛ  Όθωνα Θεοδούλου, καθώς και από τον Πρόεδρο της ΠΟΒΕΚ Λάρνακας – Αμμοχώστου, Κυριάκο Αμπίζα.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, θα τιμηθεί για την προσφορά του στη Λάρνακα και στο Ερευνητικό μας Κέντρο (Alexander Research Centre) ο τέως πρόεδρος του ΕΒΕΛ κος Όθωνας Θεοδούλου.

Εισηγητές στην εκδήλωση είναι οι Δρ. Νίκος Καρφάκης, συντονιστής του προγράμματος MBA του Alexander College, με θέμα «Τεχνολογία και Αποδοτικότητα στις επιχειρήσεις – Ανάλυση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων» και ο Κώστας Χριστοδουλίδης, Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Alexander: «Συνθέτοντας τις ικανότητες της Σοφίας, της Ευφυΐας και της Δημιουργικότητας στην Πράξη – Δεξιότητες για τον οργανισμό και την Επιχείρηση.»

Το σεμινάριο απευθύνεται πρώτιστα σε φοιτητές πεδίων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιχειρηματίες και  Διοικητικούς.

Παρακαλώ, διευθετήστε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, επικοινωνώντας με την κ. Αναστασία Χατζηκυριάκου, στο 24532373 ή αποστέλλοντας τη συμμετοχή σας στο email anastasia@alexander.ac.cy.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »