Επιχειρήσεις

Σεμινάρια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την GrantXpert Consulting

Η GrantXpert Consulting, εξειδικευμένη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με ηγετικό ρόλο στην κυπριακή αγορά, διοργανώνει τον Μάιο δύο πρακτικά και σύγχρονα σεμινάρια που αφορούν κάθε κυπριακή μικρομεσαία επιχείρηση:

-Το πρώτο σεμινάριο έχει τίτλο «Ευρωπαϊκά προγράμματα επιχορήγησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις». Με εμπειρία 14 ετών στο συγκεκριμένο τομέα και έχοντας βοηθήσει κυπριακές εταιρείες να εξασφαλίσουν συνολικά πέραν των 10 εκ. Ευρώ τα τελευταία 9 χρόνια, η GrantXpert προσφέρει ένα μοναδικό σεμινάριο για την απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων από τους συμμετέχοντες, ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα επιχορηγήσεων. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εντοπίζουν τις κατάλληλες προσκλήσεις προτάσεων για την εταιρεία τους, να αναζητούν διακρατικούς και εθνικούς εταίρους και να συγγράφουν ανταγωνιστικές προτάσεις έργων που υποβάλλονται απ’ ευθείας στις Βρυξέλλες. Στο σεμινάριο θα δοθούν πραγματικά παραδείγματα κυπριακών μικρομεσαίων εταιρειών που έχουν εγκριθεί επιχορήγησης από Ευρωπαϊκά προγράμματα επιχορηγήσεων. Επίσης θα γίνει αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζονται κατά τη διαδικασία ετοιμασίας μιας αίτησης καθώς και στις κατάλληλες τεχνικές για πρόληψη και επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαϊου στο Hilton Park Λευκωσίας και είναι εγκεκριμένο και επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της GrantXpert

-Το δεύτερο σεμινάριο που διοργανώνει η GrantXpert με τίτλο «Ανάκαμψη της  επιχείρησής σας μέσω έξυπνου χρηματοοικονομικού προγραμματισμού», μπορεί να βοηθήσει κάθε κυπριακή μικρομεσαία επιχείρηση να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες αποτελεσματικά και να γίνει πιο ανταγωνιστική, παραγωγική και κερδοφόρα. Οι κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) αποτελούν το 99% του συνόλου των κυπριακών επιχειρήσεων και η συνεισφορά τους στην οικονομία του τόπου είναι αδιαμφισβήτητη. Παρόλα αυτά, οι ΜμΕ συχνά δυσκολεύονται να επιβιώσουν λόγω έλλειψης ιδίων κεφαλαίων και σωστού χρηματοοικονομικού και στρατηγικού σχεδιασμού. Αυτό τις παρεμποδίζει στο να αναπτυχθούν περαιτέρω, να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να αναπτύξουν τις εργασίες τους.
Ο πρωταρχικός στόχος του σεμιναρίου είναι να συμβάλει στην κατάρτιση των στελεχών των κυπριακών ΜμΕ, ώστε να μπορέσουν να ελαχιστοποιήσουν τις αδυναμίες που συχνά παρουσιάζουν και να αντιληφθούν τις αναγκαίες στρατηγικές ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν για την επιβίωση και ανάπτυξή των εταιρειών τους. Με τη χρήση πρακτικών εργαλείων χρηματοοικονομικής ανάλυσης/προγαμματισμού καθώς και χρήσιμων συμβουλών στους κρίσιμους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Πληροφορικής, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκομίσουν σε καθημερινό επίπεδο μετά το τέλος του σεμινάριου.

MME v3

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαϊου στο Hilton Park Λευκωσίας και είναι εγκεκριμένο και επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της GrantXpert

Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Έλενα Στυλιανού στο 22669266 ή με email (admin@grantxpert.eu).

Πηγή:

Σχετικά νέα

X
Translate »