Αθλητικά Νέα

Σήμερα ο μεγάλος αγώνας του Ανδρέα Τρικωμίτη απέναντι στον Mark Kinsella

Το λιοντάρι της Κύπρου στις μικτές πολεμικές τέχνες, βρίσκεται Αγγλία για έναν δύσκολο αγώνα και τραβά τα βλέμματα όλου του κόσμου στο πιο σκληρό άθλημα!

Ο Ανδρέας Τρικωμίτης είναι ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία που θα διαγωνισθεί στη μεγαλύτερη αυλαία της Ευρώπης στις 24 Φεβρουαρίου, στο Cage Warriors που βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του UFC του μεγαλύτερου οργανισμού μικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο.


Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το UFC Fight Pass το BT Sports όπως και στη σελίδα του στο Facebook!

Ο Τρικωμίτης θ’ αντιμετωπίσει το πρώην νούμερο 1 ημιεπαγγελματία της Ευρώπης που ήταν δύο φορές πρωταθλητής Αγγλίας μέχρι το 2017 χάνοντας μόνο έναν αγώνα όταν αγωνίστηκε επαγγελματικά για πρώτη φορά!

Έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα!!Τοποθεσία: Ηνωμένο ΒασίλειοΗμερομηνία: 24.02.2018

Posted by Andreas Tricomitis on Sunday, February 18, 2018

Ο αθλητής Mark Kinsella δε δέχθηκε να παλέψει με τον Τρικωμίτη για τον τίτλο το 2016 και τώρα ο αγώνας θα γίνει πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο …

Το να μπορεί να λάβει μέρος και ν’ αγωνιστεί ένας Κύπριος πάνω στη μεγαλύτερη αυλαία της Ευρώπης, δείχνει τις τρομακτικές ικανότητες που έχει ο Αντρέας Τρικωμίτης!


Το LMA επικοινώνησε με τον πρωταθλητή μας δηλώνοντάς μας πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη: “Βρίσκομαι στην Αγγλία εδώ και 8 εβδομάδες. Έχω εκτελέσει άψογα την προετοιμασία μου και είμαι πανέτοιμος γι αυτόν τον αγώνα! Δείχνω πάντα σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μου, αλλά θα μπω στον αγώνα και θα τον διαλύσω! Με μια νίκη μου μέσα στο Cage Warriors προχωράμε πιο κοντά στη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου που σε φέρνει πολύ κοντά σε ένα συμβόλαιο με το UFC!”

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να βγει νικητής από το “κλουβί” της σκληρής δοκιμασίας!

Σχετικά νέα

X
Translate »