Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ρεκόρ αγώνων ο «Βύρων» Λάρνακας στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής άντρων-εφηβων

Το Σάββατο 14 Μαιου, στις τρεις το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε το παγκύπριο πρωτάθλημα Αντρών και Εφήβων στην Ενόργανη Γυμναστική, στο πολυγυμναστήριο Λευκωσίας «Ευάγγελος Φλωράκης». Ο σύλλογος της Λάρνακας «ΒΥΡΩΝ» σάρωσε τα μετάλλια (είκοσι ένα από τα τριάντα έξι) και τα κύπελλα (πέντε από τα οκτώ). Αναλυτικά, κατέκτησε τηνπρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό και στις δύο κατηγορίες. Στο σύνθετο ατομικό στους άντρες ο «ΒΥΡΩΝ» κατέκτησε την 2η , 3η , και 4η θέση με τους Κέκκου Γιώργο, Παπαλλή Αντρέα και Καλλή Καλλήνικο αντίστοιχα. Παράλληλα, στο ατομικό εφήβων οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν την 1η ,4η , και 6η θέση με τους Γεωργίου Ηλία, Γεωργίου Χρίστο και Σπύρου Σπύρο αντίστοιχα.

Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αν αναλογηστούμε τις δύσκολες συνθήκες της συμμερινής κοινωνίας, την ανεπέρκεια πόρων στα ατομικά αθλήματα και το ημητελές γυμναστήριο στο οποίο προπονούνται. Αυτοί οι αθλητές θυσιάζουν χρόνο από την δουλειά τους  και το σχολείο τους για να είναι παρών στις πολύωρες προπονήσεις και τους αγώνες, και άλλοι προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο συγκεριμένο αγώνα αξιοσημίοτο να αναφερθεί η εξαιρετική συμμετοχή του αθλητή του σωματείου Ηλία Γεωργίου ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και έπιασε σχεδόν το 100% της απόδοσης του. Ο αγώνας αυτός ήταν ένα τεστ για τον Ηλία ενόψει του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Εφήβων που θα λάβει χώρα στην Βέρνη της Ελβετίας 25-29 Μαιου. Ο ταλαντούχος αθλητής με την απόδοσή του στο παγκύπριο πρωτάθλημα έχει βάλει γερές βάσεις για μια πολύ καλή παρουσία στα ευρωπαικά σαλόνια του αθλητισμού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »