Γενικά

Πτώση θερμοκρασίας μέχρι και 8 βαθμούς αναμένεται στην Κύπρο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και οκτώ βαθμούς αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.

 

Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, την Παρασκευή αναμένεται πτώση δύο με τρεις βαθμούς, ενώ το Σάββατο άλλους τρεις με τέσσερις, με τη θερμοκρασία να φτάνει γύρω στους 23 βαθμούς.

Να αναφερθεί ότι οι υψηλές θερμοκρασίες, που φτάνουν μέχρι και 32 βαθμούς σε κάποιες περιοχές, δεν είναι οι κανονικές για την εποχή και με την πτώση του Σαββάτου η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά στις καταιγίδες, την Παρασκευή υπάρχει ενδεχόμενο ελαφριών βροχών, ενώ το Σάββατο ενδέχεται να υπάρξουν καταιγίδες στο εσωτερικό και σε κάποιες περιοχές στα παράλια.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »