Δελτία Τύπου

Πτήσεις Λάρνακα – Χίθροου ξεκίνησε η Cobalt

Απευθείας καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το αεροδρόμιο Χίθροου ξεκίνησε από χθες η Cobalt Air, αναπληρώνοντας το κενό που δημιουργήθηκε σε πτήσεις προς το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρετανίας.  

Με την προσθήκη του αεροδρομίου του Χίθροου στο δίκτυό της, η Cobalt Air ουσιαστικά προσφέρει πλέον επιλογές με πτήσεις από και προς τα τρία μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου –Χίθροου, Στάνστετ, Γκάτγουικ– ενώ εξυπηρετεί επιβάτες από την Κύπρο και με πτήσεις προς το Μάντσεστερ.

Με την προσθήκη του Χίθροου στο πτητικό της πρόγραμμα, η Cobalt καλύπτει έναν σημαντικό διαμετακομιστικό σταθμό ο οποίος, σε σχέση με κυπριακές αεροπορικές εταιρείες, σταμάτησε να εξυπηρετείται μετά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών το 2015.

Η σύνδεση Λάρνακας – Χίθροου προγραμματίστηκε έτσι ώστε να προσφέρει στους επιβάτες και ευνοϊκές συνδέσεις με προορισμούς όπως το Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Οι καθημερινές πτήσεις προς το Χίθροου θα πραγματοποιούνται με Airbus A320 το οποίο συμπεριλαμβάνει 12 διακεκριμένες και 144 οικονομικές θέσεις.

Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της Cobalt Air, Άντριου Μαντάρ, τα καθημερινά δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς το αεροδρόμιο του Χίθροου, θα εξυπηρετούνται από το τερματικό 3 του λονδρέζικου αεροδρομίου.  Με την προσθήκη του Χίθροου στα δρομολόγια της Cobalt, το δίκτυο πτήσεων της περιλαμβάνει πλέον 23 προορισμούς σε 13 διαφορετικές χώρες.

Σχετικά νέα

X
Translate »