Breaking News

Αθλητικά Νέα

Πρώτος αγώνας για το Μιχάλη Μανώλη για το 2017

Τον πρώτο αγώνα της χρονιάς θα δόσει απόψε ο μαχητής Muai Thai , Μιχάλης Μανώλη. Ο συνδημότης μας αθλητής επιστρέφει μετά από αποχή κάποιου διαστήματος λόγω τραυματισμού και ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια σειρά αγώνων, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται απόψε στην Ταϊλάνδη στο Patong Boxing Stadium.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business 

Δείτε στιγμές από την προετοιμασία του Μιχάλη για τον αγώνα

Slowly getting back into shape for my next fights ! ??#Thailand #MuayThai #Singpatong

Posted by Michalis 'Micha' Manoli on Monday, January 23, 2017

 

O Μιχάλης θα αντιμετωπίσει τον Ταϊλανδό ΚΑΝΥΑΟ και αναμένεται να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας, μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης βρίσκεται στην Ταϊλάνδη εδώ και περίπου 2 χρόνια. Μετά τη θητεία του στο στρατό, έκανε αυτό που είχε πάντα στο μυαλό του και πάντα ονειρευόταν. Η μεγάλη του αγάπη για το Muay Thai τον ξενίτεψε στην μακρινή Ταϊλάνδη όπου διαμένει μόνιμα.

O πρωταθλητής μας είναι μαχητής της σχολής Kru Yai Liasis και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο αυτό. Ο 20χρονος συμπολίτης μας έχει κατακτήσει Πανευρωπαϊκό τίτλο το 2014 στο Βουκουρέστι και τον Παγκόσμιο τίτλο WMC I-1 το 2016. Στην κατηγορία του θεωρείται ένας από τους μαχητές ο οποίος έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του και μπορεί να ανεβάζει ψηλά με τις δικές του επιτυχίες και το όνομα της πατρίδας μας. Ήδη ο Μιχάλης θεωρείται από τα δυνατά ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο και λαμβάνει μέρος σε αγώνες Παγκοσμίου επιπέδου.

Για όλα τα νέα του Μιχάλη μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα του στο facebook

 

Σχετικά νέα

X
Translate »