Breaking News

Εκπαίδευση

Πρώτη μέρα του έκτου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αραδίππου

Πρώτη μέρα για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Αραδίππου, ο οποίος επιδιώκοντας την πολιτιστική αναβάθμιση και πληροφόρηση των δημοτών του, συνεχίζει για έκτο έτος τη λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ευελπιστώντας να το καταστήσει έναν θεσμό πνευματικό για την πόλη της  Αραδίππου.

Η έναρξη λειτουργίας του έκτου έτους θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου. Εισηγητής της πρώτης διάλεξης θα είναι ο Ευάγγελος Δημοσθένους, Μηχανικός Αεροσκαφών με ειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου παράγοντα. θέμα της διάλεξης είναι «Ενσυναίσθηση – Πολύτιμη προσέγγιση ζωής για όλους μας».   Συνδιοργανωτής του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή και  Χορηγός Επικοινωνίας το ΡΙΚ.

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων, από διαπρεπείς επιστήμονες στον χώρο τους και να προσφέρει έγκυρες, κατασταλαγμένες γνώσεις, αλλά και προβληματισμούς.

Σχετικά νέα

X
Translate »