Breaking News

Αθλητικά Νέα

Πρωτιά του Βύρων Λάρνακας στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Διεξήχθη χθες το Παγκύπριο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής με τους αθλητές μας Ηλίας Γεωργίου και Spyros Spyrou να αγωνίζονται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Κύπρου. Για μια ακόμη φορά το σωματείο της πόλης μας ανακυρήχθηκε πρωταθλητής στο ομαδικό έχοντας στη σύνθεση του, τους αθλητές Ανδρέα Παπαλλή, Γιώργο Κέκκου και το νεοφερμένο στην κατηγορία ανδρών, Ηλία Γεωργίου.
Ο Ηλίας Γεωργίου κατέλαβε τη 2η θέση στο σύνθετο ατομικό με 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια, ο Ανδρέας Παπαλλή την 5η θέση και ο Γιώργος Κέκκου την 6η θέση παράλληλα.Για τον Ηλία Γεωργίου αυτό ήταν το Δεύτερο και τελευταίο επίσημο τεστ, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία την επόμενη Τετάρτη.

Μιλώντας στο City of Larnaka.com ο προπονητής του Ηλία, Παναγιώτης Σιήππης ανέφερε πως ”είμαστε έτοιμοι μετά και τα 2 τεστ που έχει κάνει. Είδαμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό. Στόχος μας στη διοργάνωση είναι να πλασαριστούμε στους 24 καλύτερους της Ευρώπης στο σύνθετο”.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές τους και ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στη συνέχεια.

Σχετικά νέα

X
Translate »