Τοπική Αυτοδιοίκηση

Προβλήματα της περιοχής Καμάρων συζήτησε με τους κατοίκους ο Δήμαρχος μας!

Προβλήματα, μεταξύ των οποίων η κατάσταση των δρόμων, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη 23 Μαϊου, με κατοίκους της περιοχής Καμάρες, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακοί Λειτουργοί του Δήμου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων και τη συντήρηση των πάρκων που υπάρχουν στην περιοχή. Παράλληλα συζητήθηκαν προβλήματα που δημιουργούνται από τις έντονες βροχοπτώσεις, όπως τις πλημμύρες σε συγκεκριμένα σημεία».

Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου «ανέφεραν ότι  το θέμα των πλημμυρών που παρατηρείται κατά τις περιόδους έντονων βροχοπτώσεων, είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που ταλανίζει κάθε φορά τους κατοίκους αρκετών περιοχών. Το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται σε έντονο βαθμό στη περιοχή Καμάρων και ο Δήμος Λάρνακας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για απάμβλυνσή του».

Το όλο θέμα, προστίθεται στην ανακοίνωση, «συντονίζει η Επαρχιακή Διοίκηση  Λάρνακας η οποία σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων παρακολουθούν την ετοιμασία της ολοκληρωμένης μελέτης για την περιοχή. Παράλληλα η Επαρχιακή Διοίκηση προβαίνει στη λήψη προσωρινών ανακουφιστικών μέτρων με στόχο τη διεύρυνση των χωμάτινων καναλιών και τη διάνοιξη περισσοτέρων εκτροπών των υδάτων προς την Αλυκή».

Σημειώνεται ότι «με την ολοκλήρωση των επισκέψεων του Ανδρέα Βύρα σε συνοικισμούς, ενορίες και άλλες περιοχές της Λάρνακας και την καταγραφή όλων των προβλημάτων, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες επαφές με τα αρμόδια κυβερνητικά Τμήματα για επίλυση τους».

(ΚΥΠΕ)

Σχετικά νέα

X
Translate »