Breaking News

Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η τελετή Αποφοίτησης του Alexander College/UWE Bristol

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, η τελετή αποφοίτησης του Alexander College στο Κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα.

Τίτλοι σπουδών απονεμήθηκαν σε αποφοίτους πτυχιακών και μεταπτυχιακών κλάδων που φοιτούν σε Λάρνακα και Πάφο.

Με την παρουσία τους τίμησαν το εκπαιδευτικό ίδρυμα, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου University of the West of England του Bristol καθώς και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, γονείς και φίλοι του Alexander College.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα για όλους τους αποφοίτους: συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία για τη φοιτητική ζωή που ολοκληρώθηκε, εναλλάσσονταν σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή που η διεύθυνση του ακαδημαϊκού ιδρύματος ετοίμασε για να τιμήσει τους αποφοίτους του.

Στο βήμα ανέβηκαν για χαιρετισμό ο Διευθυντής του Alexander College κ. Άντης Λόππας, η Ms Louise Jennings(Associate Dean  of Strategic Partnerships in the faculty of Arts, Creative Industries and Education), εκπρόσωπος του UWE Bristol, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Παπούλας (Αναπληρωτής Διευθυντής Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού), o Professor Alex Gilkison, καθώς και ο Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Alexander College, Simon Doumanian.

Στο χαιρετισμό του ο Διευθυντής του Alexander College Άντης Λόππας αναφέρθηκε στην εντατική δουλειά που επιτελείται στο ακαδημαϊκό ίδρυμα εδώ  και 27 χρόνια που οδήγησε «στο  πιο πρόσφατο επίτευγμά μας, την επιτυχή πιστοποίηση και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα του κλάδου MBA με ειδίκευση στο Management και στις Δημόσιες Συμβάσεις, που έγινε από το Φορέα Ανώτερης Εκπαίδευσης. Αυτό φανερώνει ότι συλλέξαμε την εμπειρία των χρόνων και προχωρούμε εμβαθύνοντας στην ποιότητα.»

Η Ms Louise Jennings, εκ μέρους του University of the West of England Bristol, το βρετανικό πανεπιστήμιο με το οποίο διατηρεί στενή συνεργασία το Alexander College, τόνισε ότι το UWE Bristol επιλέγει να δημιουργεί συνεργασίες, προσφέροντας ποιοτική εκπαίδευση και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία, παράλληλα με την παροχή δεξιοτήτων και εμπειριών στους φοιτητές, έτσι ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να διαπρέψουν ως μελλοντικοί επαγγελματίες.  Στη συνέχεια, στρέφοντας το βλέμμα προς τους φοιτητές, τους προέτρεψε να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν τους γονείς τους, που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα τους και τους στήριζαν, ψυχολογικά και οικονομικά, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Εκ μέρους της φοιτητικής κοινότητας, σύντομο χαιρετισμό εκφώνησε ο Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Simon Doumanian, ο οποίος υπενθύμισε στους συμφοιτητές του ότι «το Alexander College υπήρξε το σπίτι κάθε φοιτητή που σήμερα βρίσκεται εδώ μαζί μας. Οι καθηγητές βοήθησαν τους αποψινούς αποφοίτους, όχι μόνο μέσα στην τάξη, αλλά ήταν πρόθυμοι να στηρίξουν τον κάθε ένα ξεχωριστά, διασφαλίζοντας την επιτυχία τους.»

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων σπουδών καθώς και με τη βράβευση των καλύτερων αποφοίτων κάθε πτυχιακού κλάδου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κόκτειλ.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »