Going out

Πού να φας μοναδικό apple pie pancake στη Λάρνακα

Αν δεν έχεις ακόμη επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί που μόνο από τα stories του που βλέπουμε στο instagram μας τρέχουν τα σάλια.

Πρόκειται για το Edem’s Yard στη Λάρνακα αυτό τον μικρό παράδεισο του brunch που φτιάχνει μερικά από τα πιο κολασμένα πιάτα που συνάντησες ποτέ στην Κύπρο.

Στον χώρο του νέου ξενοδοχείου της Λάρνακας Edem En Suites λειτουργεί ένα πολύ όμορφο εστιατόριο το ‘Edem’s’ Yard’ το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του κτηρίου σε μία “κρυφή” εσωτερική αυλή. Το εστιατόριο προσφέρει εντυπωσιακά πιάτα για brunch.

Αν είσαι από αυτούς που βαριούνται να ξυπνήσουν πρωί για brunch το Edem’s Yard σου έχει τη λύση αφού σερβίρει brunch μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. Το μενού περιλαμβάνει 8 διαφορετικά πιάτα από Londoner με τηγανητά αβγά μέχρι pancakes γλυκά και αλμυρά το γνωστό croque madame, granola parfait και νόστιμα brioche με τυρί μασκαρπόνε, σιρόπι σφενδάμου, φρούτα του δάσους και καβουρδισμένα χαλεπιανά. Μαζί με τα πεντανόστιμα και λαχταριστά πιάτα με νουτέλα, λευκή σοκολάτα και pancakes μπορείς να απολαύσεις καφέ, το τσάι και φρέσκους χυμούς.

Για αυτό το σαββατοκύριακό 27 και 28 Ιανουαρίου το Edem’s Yard έχει ετοιμάσει κάτι μοναδικό. Apple pie pancakes με καραμελωμένα μήλα, κανέλα και κρέμα κάστατ. Τι λες;

Πηγή: timeoutcyprus.com

Σχετικά νέα

X
Translate »