Going out

Που να φας το καλύτερο σουβλάκι στο κέντρο της πόλης

Το σουβλάκι μπορεί να θεωρηθεί και ώς το εθνικό μας φαγητό μιας και μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όποτε θέλουμε κάτι γρήγορο και ποιοτικό. Ψημένα με μεράκι και αγάπη και με τα απαραίτητα συνοδευτικά, τα σουβλάκια είναι πάντα στο μενού μας και αποτελούν μια από τις αγαπημένες μας επιλογές.

Γι αυτό ξεχωρίσαμε για εσάς τα καλύτερα στέκια στην Λάρνακα για σουβλάκι και τα συναφή.

Το διάσημο: Περούτσιος. Μόνο το όνομα είναι αρκετό για να μας έρθει στο μυαλό αμέσως η ιστορία και η χρόνια πείρα που έχει αυτό το μαγαζί. Δίπλα ακριβώς από το Ευριβιάδειο Γυμνάσιο, η μικρή καντίνα του Περούτσιου ψήνει ασταμάτητα καθημερινά το καλύτερο σουβλάκι της πόλης εδώ και χρόνια. Με σταθερούς πελάτες να το εμπιστεύονται και να το προτείνουν ανεπιφύλακτα δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη δική μας λίστα.

Image result for περούτσιος

 

Το διαχρονικό: Ο Ευθύμης. Από το 1971 το μαγαζί προσφέρει άριστης ποιότητας σουβλάκια και άλλα είδης σχάρας ψήνοντας στα κάρβουνα από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Είτε καθίσεις εκεί να το απολαύσεις είτε παραγγείλεις take away, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε καταπλήξει η φιλική εξυπηρέτηση του μαγαζιού και η ασύγκριτη ποιότητα του φαγητού.

Ο Ευθυμής Σουβλάκια

 

Το ελληνικό: Luv Souvlaki. Mε διακόσμηση και αέρα που θυμίζει Ελλάδα το Luv Souvlaki στην παραλία των Φοινικούδων θα γίνει το στέκι σου για εξαιρετικές ποικιλίες κρεατικών στη σχάρα και άφθονη παγωμένη μπύρα. Με θέα το απέραντο γαλάζιο απέναντι, θα απολαύσεις μενού εμπνευσμένο από ελληνικά ταβερνάκια με πινελιές κυπριακές καλύπτωντας όλα τα γούστα.

Luv Souvlaki

 

Τhe new entry: Καλαμάκι bar. Προς το τέλος των Φοινικούδων, με cozy ατμόσφαιρα βρίσκεται το περιβόητο Καλαμάκι bar προσφέροντας είδη σχάρας, σουβλάκι και άλλα πολλά. Βραβευμένο από το Trip Advisor για την εξαιρετική του εξυπηρέτηση, το μαγαζί αποτελεί ένα από τα διαμάντια της Λεωφόρου Αθηνών και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Kalamaki Bar

Το κυπριακόν: Τάκης Kebab House. Στο κέντρο της πόλης, δίπλα από την Λαϊκή Γειτονιά  σου σπάζει την μύτη με τις μυρωδιές που βγαίνουν από την πόρτα του. Η διακόσμηση του είναι βγαλμένη από την παράδοση δίνοντας σου την εντύπωση πως κατέχει το άθλημα και σε προκαλεί να το επιβεβαιώσεις. Μια δοκιμή θα σε πείσει!11357063_790170494431448_2408785295646474280_o

Στην πλακόστρωτη πλατεία του Αγίου Λαζάρου μπορείς να απολαύσεις το φημισμένο σουβλάκι Στου Φέσια. Μέσα στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης βρίσκεται το μικρό μαγαζί με τραπεζάκια έξω αγναντεύοντας την πετρόκτιστη εκκλησία. Ωραία σουβλάκια, σιεφτιαλιά και σωστά ψημένα κρέατα της σχάρας με καλόγουστη και απλή διακόσμηση.

http://www.cityoflarnaka.com/h-%cf%80%ce%af%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd/

Στην καρδιά της Λάρνακας αναβιώνει το κατεχόμενο χωριό Βοκολίδα, με μια οικογένεια που άνοιξε πριν 30 χρόνια ένα μικρό μαγαζί ψήνοντας μερακλίδικα στα κάρβουνα. Εδώ και τρείς δεκαετίες προσφέρει άριστης ποιότητας μεζέδες και άσιλα κυπριακά σουβλάκια αποκτώντας την φήμη που έχει σήμερα στην Λάρνακα η Βοκολίδα. Το μενού παραμένει παραδοσιακό και απλό για τους λάτρεις των παραδόσεων.

Σουβλάκια Βοκολίδα

Παρουσία δεκαετιών και με πολλούς τακτικούς πελάτες, τα Σουβλάκια του Λάκη είναι από τα αγαπημένα της πόλης τόσο για τους πιο παλιούς όσο και τους νεότερους. Καθημερινά ψήνει με μαεστρία κυπριακά σουβλάκια κυρίως σε πίτα και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές κυπριακές οικογενειακές επιχειρήσεις για γρήγορο φαγητό στην πόλη. Η καθημερινή και συνεχής πελατεία επιβεβαιώνει τη φήμη του .

Λάκης Σουβλάκια

Οι επιλογές για καλό και ποιοτικό σουβλακι στην πόλη είναι αρκετές και σε προκαλούμε να τις δοκιμάσεις για να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »