Επιχειρήσεις

Ποιοι πετάνε, πότε και με πόσα για Αθήνα; Μια νέα αεροπορική εταιρεία προστέθηκε στη λίστα

Μία ακόμα αεροπορική εταιρεία προστέθηκε στη λίστα με τις εταιρείες που πετάνε απευθείας για Αθήνα από την Κύπρο. Με αφορμή το γεγονός ότι από την 1η Δεκεμβρίου η TUS Airways θα διενεργεί πτήσεις από και προς την ελληνική πρωτεύουσα, το InBusinessNews συγκέντρωσε τις πτήσεις, τη συχνότητα και το κόστος από όλες τις αεροπορικές εταιρείες που θα ταξιδεύουν τους επιβάτες στην Αθήνα την εβδομάδα 4 – 10 Δεκεμβρίου 2017.

Aegean
Η συγκεκριμένη εταιρεία πραγματοποιεί τις περισσότερες πτήσεις την ημέρα από και προς Αθήνα.

Τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή η Aegen θα πετά έξι φορές την ημέρα από Λάρνακα για την ελληνική πρωτεύουσα, ενώ την Τρίτη και το Σάββατο θα πετά πέντε φορές ημερησίως.

Οι τιμές ξεκινούν από €48 για μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένης μίας χειραποσκευής οκτώ κιλών και μία ακόμα τσάντα, (γυναικεία/ αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους), που πρέπει να χωρά κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Η ίδια συχνότητα ισχύει και στις πτήσεις που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία από Αθήνα προς Λάρνακα, με το κόστος να ξεκινά από €49 για τη μονή διαδρομή.

Cobalt
Ο αερομεταφορέας τη συγκεκριμένη εβδομάδα (4-10 Δεκεμβρίου 2017) πετά δύο φορές την ημέρα από Λάρνακα για Αθήνα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα έχει μία πτήση για Αθήνα, με κόστος που ξεκινά από €39 για μονή διαδρομή.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη, την Παρασκευή και την Κυριακή θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την ημέρα από Αθήνα προς Λάρνακα. ενώ την Πέμπτη θα πετά τρεις φορές την ημέρα από Αθήνα και το Σάββατο μία φορά. Το κόστος ξεκινά από €49 για τη μονή διαδρομή.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή δέκα κιλών και μικρή hang bag (γυναικεία, αντρική, σακίδιο πλάτης).

Blue Air
Δύο φορές την ημέρα θα διενεργεί πτήσεις η Blue Air από τη Λάρνακα, τη Δευτέρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με ελάχιστο κόστος €48 για μονή διαδρομή, ενώ τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα πραγματοποιήσει μία πτήση.

Οι πτήσεις Αθήνα – Λάρνακα θα πραγματοποιούνται με ελάχιστο κόστος €53 για μονή διαδρομή, με συχνότητα δύο φορές την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα πραγματοποιηθεί μία πτήση. Συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή δέκα κιλών.

TUS Airways
Η εταιρεία, η οποία είναι η πιο πρόσφατη στον κατάλογο των αερομεταφορέων που θα πετούν απευθείας για Αθήνα, θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Τα εισιτήρια μονής διαδρομής αρχίζουν από €65 για τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς την Αθήνα και €73 για τις πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λάρνακα. Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι οκτώ κιλά.

Πηγή:

Σχετικά νέα

X
Translate »