Επιχειρήσεις

Ποιες είναι οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου αυτό το καλοκαίρι;

Καλοκαίρι! Ατέλειωτες ώρες έξω στον ήλιο και την θάλασσα. Επιλέγοντας το κατάλληλο γυαλί ηλίου δεν προστατεύουμε μόνο τα μάτια μας αλλά και την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

 

Tην ενημέρωση χορηγούν τα καταστήματα οπτικών EyeCare 4u

 

Χωρίς ποιοτικά γυαλιά ηλίου λοιπόν, δεν πάμε πουθενά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα φοράμε μόνο για προστασία αφού είναι από τα αξεσουάρ που μπορούν να μας χαρίσουν ένα ιδιαίτερο στυλ και να ολοκληρώσουν το outfit μας με τον καλύτερο τρόπο!

Για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017, επικρατούν πολλές και διαφορετικές τάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και είναι κατάλληλες για κάθε σχήμα προσώπου:

 

Oversized: Ήρθε για να μείνει!

Statement: Ιδανικά για εκείνες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Επενδυμένα με στρας και άλλα περίεργα διακοσμητικά στοιχεία.

 

Funky γεωμετρικά: Μεγάλη εντύπωση θα κάνετε φορώντας γυαλιά ηλίου σε έντονους χρωματισμούς και γεωμετρικό σχεδιασμό.

Μοντέρνα aviators (γυαλιά αεροπόρου): Και αυτά θεωρούνται fashion statement all time classic. Για φέτος προτιμήστε πλαστικούς σκελετούς με κίτρινο-πορτοκαλί φακό.

Γυαλιά πεταλούδα: Απο τα πιο δυνατά trends της σεζόν! Επιλογές από σκούρους και ανοιχτόχρωμους φακούς αλλά και με στρας.

Γυαλιά επίπεδα στο πάνω μέρος: Αυτό το στυλ το συναντάμε στα μεγαλύτερου μεγέθους κομμάτια.

 

Cat-eye: It’s here to stay! Το συγκεκριμένο στυλ το βλεπουμε τα τελευταία χρόνια και για φέτος σε ανανεωμένο μέγεθος και ενδιαφέρον χρώμα φακών.

Στρογγυλά: Ταιριάζουν κυρίως στα μακρόστενα πρόσωπα και υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις συλλογές.

Χρωματιστοί φακοί: Αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου σε στρογγυλά ή oversized γυαλιά ηλίου δίνουν ένα ιδιαίτερο τόνο στο στυλ. Μια από τις πιο δυνατές τάσεις για αυτό το καλοκαίρι!

Επισκεφτείτε ( Eyecare 4u Tasoula Panteli )τα καταστήματα μας όπου θα βρείτε τις τελευταίες παραλαβές στα πιο μοντέρνα ποιτικά γυαλιά ηλίου υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας και απολαύστε μια σεζόν με προστασία και στυλ!

Eπί της ευκαιρίας να σας ενημερώσουμε και για τις νέες μας παραλαβές σε γυαλιά ηλίου και οράσεως της εταιρείας Chloé τα οποία μπορείτε να βρέιτε στα καταστήματα μας.


Επιμέλεια
Ρία Θεμιστοκλέους
Οπτομέτρης

Σχετικά νέα

X
Translate »