Όμορφα της Πόλης

«Ποδηλατώ για ένα ευρώ» με εμπνευστή και εκτελεστή την Μαρίνα Θεοδώρου

Με το σύνθημα «Ποδηλατώ για 1 ευρώ» για το Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό, διοργανώνεται από τις 17 μέχρι τις 20 Μαΐου, η Ποδηλατική Πορεία ΚΟΑ, με εμπνευστή και εκτελεστή την αθλήτρια ποδηλασίας Μαρίνα Θεοδώρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο πλαίσιο της ποδηλατικής πορείας ΚΟΑ  το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού  Στέλιος Στυλιανού, ανέφερε ότι η Μαρίνα Θεοδώρου αποφάσισε να διανύσει για τέταρτη συνεχή χρονιά με το ποδήλατό της μία απόσταση 900 χιλιομέτρων, με μοναδικό σκοπό να μαζέψει ένα ευρώ από κάθε πολίτη, για οικονομική ενίσχυση των ατόμων με αυτισμό.

«Ο ΚΟΑ ως η ανώτατη αθλητική αρχή της χώρας, έχει θεσμοθετήσει την πορεία τα τελευταία τρία χρόνια, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού, μεταφέροντας έμπρακτα το μήνυμα: «Ενώνουμε δυνάμεις για καλό σκοπό και αναδεικνύουμε τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού. Καλούμε τον κόσμο να προσφέρει Ένα Ευρώ αλλά και όσοι επιθυμούν, να  ακολουθήσουν την Μαρίνα με το ποδήλατο τους σε όσα σημεία της πορείας μπορούν.»

Η αθλήτρια Μαρίνα Θεοδώρου, μιλώντας για την ποδηλατική πορεία εξέφρασε την ευχή να καταφέρει φέτος να δώσει περισσότερα χαμόγελα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Η εκκίνηση θα γίνει στις 17 Μαΐου στη Λάρνακα και ο τερματισμός στις 20 Μαΐου στην πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, με μια λαμπρή τελετή από τον Δήμο Λάρνακας.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στην Πλατεία Ερμού στην Λάρνακα, την Κυριακή 20 Μαΐου από τις 16:30 μέχρι και τις 18:30, όπου θα γίνει ο τερματισμός της πορείας και η τελετή λήξης. Την Μαρίνα Θεοδώρου θα ακολουθήσουν στην Ποδηλατική Πορεία και 26 ποδηλάτες.

Σχετικά νέα

X
Translate »