Οικονομία

Πλησιάζει η ημέρα με την περισσότερη κίνηση στα αεροδρόμια

Φέτος ο τουρισμός μας έχει απογειωθεί από την αρχή του χρόνου και συνεχίζει να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Όλοι οι τουριστικοί φορείς είναι σε θέση μάχης για να εκπληρώσουν τις μεγάλες προσδοκίες του 2017.

Τα αεροδρόμια είναι η αρχή και το τέλος του τουρισμού σε μια χώρα μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό του εισερχόμενου τουρισμού διακινείται μέσα από αυτά. Προπάντων τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει αυξημένη κίνηση προς και από την χώρα.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, καλά θα ήταν να ξέρετε ποια θα είναι η μέρα με το πιο  βαρυφορτωμένο πτητικό πρόγραμμα.

Επίσης είναι καλά να ξέρετε ποια είναι η ημέρα με τις λιγότερες πτήσεις και την περισσότερη κίνηση από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Hermes Airport η ημέρα με τις περισσότερες προγραμματισμένες πτήσεις από Λάρνακα και Πάφο (εκτιμώμενη) είναι η Κυριακή, 6 Αυγ 2017 με 347 συνολικά πτήσεις (175 αφίξεις και 172 αναχωρήσεις).

Ενώ από την άλλη η ημέρα με τις λιγότερες προγραμματισμένες πτήσεις από Λάρνακα και Πάφο: Τρίτη, 31 Ιαν 2017 με 81 συνολικά πτήσεις (41 αφίξεις και 40 αναχωρήσεις).

Με άλλα λόγια στις 6 Αυγούστου 2017 αναμένεται να υπάρχουν περίπου μια πτήση κάθε τέσσερα λεπτά και από τα δύο αεροδρόμια. Αυτός ο αριθμός αφορά και αφίξεις και αναχωρήσεις.

Στις 31 Ιανουαρίου 2017, η ημέρα με τις λιγότερες προγραμματισμένες πτήσεις, είχε μια πτήση κάθε είκοσι λεπτά σύμφωνα με τις πληροφορίες της Hermes Airports.

Πηγη: sigmalive.com 

Σχετικά νέα

X
Translate »