Breaking News

ΑΕΚ

Περίπατος στην Πάφο και ζέσταμα με πεντάρα

Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ στο Παφιακό κόντρα στην ΑΕΖ κερδίζοντας με 2-5, πετυχαίνοντας την 8η σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ιντιακέθ πήρε εύκολα το τρίποντο και… ζεστάθηκε ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ παραμένει αλάνθαστη με 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ιντιακέθ με τα δυο γρήγορα γκολ στο 13’ και στο 14’ με Αλβες και Τρισκόφσκι πήρε αυτό που ήθελε και έκανε πιο εύκολο το έργο της στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άλβες έκανε το 3-0 στο 49’ και στο 55’ ο Τρισκόφσκι έγραψε το 4-0. Οι Πάγκαλος και Σάσι μείωσαν στο 63’ και στο 83’ σε 4-2. Στο 87’ ο Ακοράν διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Τα τέσσερα γκολ έφτασαν οι Άλβες και Τρισκόφσκι, με τον Πάγκαλο να φτάνει τα 7 και να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα.

Η ΑΕΚ από νωρίς στο παιχνίδι έδειξε τις προθέσεις της. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο η ομάδα του Ιντιακέθ πήρε προβάδισμα με 0-2 σε ένα μίνι ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ο Άλβες στο 13’ και ο Τρισκόφσκι στο 14’ έδωσαν προβάδισμα με δυο γκολ στην ΑΕΚ και έκαναν πιο εύκολο το έργο της ομάδας στη συνέχεια. Ο τρελός ρυθμός της ΑΕΚ κράτησε για ακόμα 5-6 λεπτά, ψάχνοντας και το τρίτο γκολ, κάτι που δεν ήρθε. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή, αλλά να μην ψάχνει με μανία το γκολ.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε το 0-3 με τον Άλβες και σφράγισε τη νίκη. Ο Βραζιλιάνος στο 49’ με πανέμορφη ενέργεια πέρασε ένα αμυντικό και έκανε το 0-3 για την ομάδα του. Στο 55’ ο Τρισκόφσκι πέτυχε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 0-4. Η ΑΕΚ στη συνέχεια δοκίμασε κάποια πράγματα στο παιχνίδι, αφού το σκορ έδινε αυτή τη δυνατότητα στον Ιντιακέθ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ χαλάρωσε και στο 63’ και στο 83’ η ΑΕΖ μείωσε σε 2-4. Στο 87’ ο Ακοράν διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
ΑΕΖ: Χρυσοστόμου, Κυριάκου, Σακελλαρίου, Οζίας(46’ Σκόπλιακ), Μαμμίδης, Τσιμότζι(74’ Ντι Φράνκο), Φελισιέν, Ντος Σάντος, Σάσι, Ανδρέου, Πάγκαλος
ΑΕΚ: Μίνιο, Μιντίκκης, Μοίσοφ, Καταλά, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς, Λαμπάν, Τομάς(55’ Εγγλέζου), Τέτε, Τρισκόφσκι (74’ Ακοράν), Άλβες (59’ Χαραλαμπίδης)


Ιντιακέθ: “Συνεχίζουμε στην κορυφή

Ο Ιμανόλ Ιντιακέθ έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας κόντρα στην ΑΕΖ και τόνισε ότι η ΑΕΚ συνεχίζει από την κορυφή.

Αναλυτικά:

“Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό ελέγξαμε την μπάλα και φτάσαμε στα δυο γκολ, το πρώτο με λάθος του τερματοφύλακα και το δεύτερο με ένα πολύ καλό γκολ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί και να σκοράρουμε και άλλα γκολ και στο τέλος ήρθε ένα μεγάλο αποτέλεσμα με πολλά γκολ που είναι δύσκολο να το δεις στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο, εμείς συνεχίζουμε στην κορυφή”.

Σχετικά νέα

X
Translate »