Δελτία Τύπου

Πασχαλινό τραπέζι για άπορες οικογένειες στη Λάρνακα

Για 185 οικογένειες στη Λάρνακα, το πασχαλινό τραπέζι θα στρωθεί και φέτος πλουσιοπάροχα χάρη στη μέριμνα των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Ιδρύματος, Γιώργο   Γερασίμου, σε συνεννόηση και με το Ίδρυμα Ασπίδα του Αίαντα, θα δοθούν πασχαλινά αβγά και σε 129 παιδιά, των οποίων οι οικογένειες στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρνακας.

Η παροχή έξτρα τροφίμων στις άπορες οικογένειες άρχισε από την περασμένη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Μεγάλη Πέμπτη, καθώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν θα λειτουργήσει τη Μεγάλη Παρασκευή. Στις οικογένειες που έχουν ανάγκη θα δοθούν συνολικά 29 είδη διαφορετικών τροφίμων, για το πασχαλινό τραπέζι, ανάμεσα τους φλαούνες και αβγά, όπως επίσης κρέας, αλλαντικά, φρούτα και λαχανικά, ψωμιά κ.ά.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα ανοίξει στις 7:30 το πρωί και θα παραμείνει ανοικτό ώς τις 12:30 το μεσημέρι. Οι δικαιούχες οικογένειες παρακαλούνται να μην προσέλθουν την τελευταία στιγμή, ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς προβλήματα.
Σημειώνεται ότι το Πάσχα του 2013 το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας εξυπηρέτησε πάνω από 750 οικογένειες.

Σχετικά νέα

X
Translate »