Επιχειρήσεις

Παρουσίαση επιχείρησης: K&F Financial Services Ltd

 

Ο Ελεγκτικός Οίκος K&F Financial Services Ltd δραστηριοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2015 στον τομέα των λογιστικών και ελεγκτικών υπηρεσιών με έδρα τη Λάρνακα. Η δημιουργία του Οίκου ήταν το όραμα δύο με πολυετή πείρα – παρά του νεαρού της ηλικίας τους- λογιστών στο συγκεκριμένο τομέα, το οποίο πήρε σάρκα και οστά σε μια δύσκολη για την Κύπρο οικονομική και κοινωνική περίοδο.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Μάριος Καζίκας ειναι εγκεκριμένος λογιστής, μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλλίας [ICAEW] και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου [ΣΕΛΚ].

Βασικός του συνέταιρος είναι ο κ. Πιερής Φιλαρέτου, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών με πολυετή πείρα στον τομέα των ελεγκτικών υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικό της εν λόγω εταιρείας είναι η παροχή του υψηλότερου επιπέδου λογιστικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο ο κάθε πελάτης να έχει τον προσωπικό του σύμβουλο και καθοδηγητή στα καθημερινά διλήμματα και προκλήσεις.

Η εταιρία επίσης εξειδικεύεται στην παροχή ενός ευρύτερου φάσματος υπηρεσιών σε νεοσυσταθείσες επιχειρήσεις, αρχής γενομένης από τη δημιουργία επιχειρηματικών πλάνων, λήψη χρηματοδότησης μέσω χρηματοπιστωτικών οργανισμών, κρατικών και ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων και εν συνεχεία στην εποικοδομητική στήριξη κατά την υλοποίηση των πλάνων.

Επίσης, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρίας βρίσκεται η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε υφιστάμενες επιχειρήσεις για βελτίωση των εργασιών και των αποτελεσμάτων τους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τέλος παρέχονται υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης συνδυάζοντας τη βαθύτατη γνώση των επιχειρήσεων με ένα δίκτυο διακεκριμένων συνεργατών για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

 

DSC09724 (Small) DSC09728 (Small) DSC09732 (Small) DSC09860 (Small) DSC09859 (Small) DSC09849 (Small) DSC09843 (Small) DSC09740 (Small) (Small) DSC09736 (Small)

DSC08354 (Small) DSC09733 (Small)

Σχετικά νέα

X
Translate »