Breaking News

Παρουσίαση Επιχειρήσεων

Παρουσίαση επιχείρησης: Glam Events

Το Glam Events είναι κοντά σας σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας (βάπτιση, πάρτι, γενέθλια). Στόχος μας από την αρχή ήταν με επαγγελματισμό η κάθε εκδήλωση να είναι μοναδική. Με πολύ αγάπη για τις χειροποίητες δημιουργίες, γνώση και εμπειρία στο σχέδιο προσφέρουμε με συνέπεια το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Με οδηγό τη δημιουργικότητα και γνώμονα την πρωτοτυπία κάνουμε κάθε προσωπική σας στιγμή μοναδική, ξεκινώντας με το σχεδιασμό και εκτύπωση προσκλήσεων και όλα τα συναφή, μπομπονιέρες, παιδικά δώρα, γλυκά και ολοκληρώνουμε με τον στολισμό εκκλησίας και χώρου δεξίωσης για να είναι όλα τέλεια και ολοκληρωμένα.

Μετά από ένα χρόνο γεμάτο με ευτυχισμένες στιγμές, δημιουργήσαμε τον καινούργιο μας χώρο όπου κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις ιδέες μας αλλά ταυτόχρονα θα βρείτε πανέμορφα και ιδιαίτερα δώρα για το μαιευτήριο, βάφτιση και παιδικό πάρτι Τα πακέτα μας για τα νεογέννητα αποτελούνται από κουβερτούλες εξαιρετικής ποιότητας με οργανικό βαμβάκι, μαξιλαράκια, σεντονάκια αγκαλιάς, ξύλινα θεματικά στολίδια για το παιδικό υπνοδωμάτιο και πολλά άλλα. Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας La Millou και Tiny Toes τα οποία ξεχωρίζουν για τα ξεχωριστά τους σχέδια και απαλότητα. Είμαστε πάντα σε θέση να φτιάξουμε μετά από παραγγελία κατασκευές για δώρα είτε από ξύλο είτε από ύφασμα αναλόγως χρωμάτων και σχεδίου που επιθυμείτε.

 

Για το Πάσχα ετοιμάζουμε χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες όπου τα βαφτιστήρια και φίλοι σας θα λατρέψουν, πακέτα με σοκολατένια αυγά, δώρα για το σπίτι και άλλα.

Το κατάστημα λειτουργεί Τετάρτη, Παρασκευή από τις 15.00 – 19.00 και Σάββατο από τις 9.00- 14.00. Τις υπόλοιπες ώρες και μέρες είμαστε ανοικτοί με ραντεβού στο τηλέφωνο 99668942.

Θα μας βρέιτε στη λεωφόρο Θεσσαλονίκης, πίσω από Papa Johns. 

   

 

Σχετικά νέα

X
Translate »