Καλαθόσφαιρα

Πανέτοιμοι οι δύο «μονομάχοι» για το κρίσιμο ραντεβού

Έτοιμες για τον τέταρτο αγώνα της σειράς για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας είναι οι Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνός, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 19:00, στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» της Λάρνακας.

Το σκορ της σειράς είναι αυτή την στιγμή στο 2-1 υπέρ του Κεραυνού. Στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στον Στρόβολο οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν επικρατήσει με 80-79, με την ΑΕΚ να απαντάει στο δεύτερο παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Κίτιον», επικρατώντας με 90-71, και κάνοντας το 1-1 στην σειρά. Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, που έγινε στο «Κώστας Παπαέλληνας», με σκορ 82-72.

Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για την νίκη στον τέταρτο τελικό. Από την μία, οι γηπεδούχοι θέλουν τo νικηφόρο αποτέλεσμα για να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να διεκδικήσουν στην συνέχεια στον πέμπτο τελικό της σειράς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Κεραυνός θα ταξιδέψει στην Λάρνακα με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία εάν έρθει θα του χαρίσει τον τίτλο.

Όπως και στα άλλα τρία παιχνίδια που είδαμε στην τελική φάση ανάμεσα στις δύο ομάδες, έτσι και σε αυτό, αναμένεται να δούμε πλούσιο θέαμα και δυνατές μονομαχίες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά μέσα από την Cytavision.

Πηγή: www.basketball.org.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »