Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Παλαιοί Αεροπρόσκοποι του 279ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λάρνακας παρέλασαν και συγκίνησαν

Το 279ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρνακας, το οποίο συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια ζωής και παιδαγωγικής προσφοράς στη νεολαία της Λάρνακας, συμμετείχε στη φετινή παρέλαση της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου, με άγημα 35 παλαιών μελών του.

Ήταν η πρώτη φορά φέτος, το 2018, που παλαιοί πρόσκοποι του 279ου συμμετείχαν στην παρέλαση ως ξεχωριστό άγημα, κατακλυσμένοι με αισθήματα υπερηφάνειας και συγκίνησης. Αξιοσημείωτο είναι πως παρέλασαν ταυτόχρονα, παιδιά, γονείς και παππούδες. Οι Παλαιοί Πρόσκοποι του 279ου, συνιστούν πλέον ένα ακόμα βραχίονα στη λειτουργία του Συστήματος και αναμένεται να προσφέρουν  πολλά, τόσο στην υποστήριξη του 279ου Συστήματος Αεροπροσκόπων όσο και στην τοπική κοινωνία γενικότερα.

Απευθύνεται δε, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους έχουν υπάρξει παλαιά μέλη του Συστήματος και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον Όμιλο Παλαιών Προσκόπων του 279ου ή να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, να έρθουν σε επικοινωνία με το Σύστημα (ώρες λειτουργίας, κάθε Σάββατο 14:30 – 16:30, ή να επικοινωνήσουν με τη σελίδα «ΠΑΛΑΙOI ΠΡΟΣΚΟΠOI 279ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ»  στο Facebook).

Σχετικά νέα

X
Translate »