Αθλητικά Νέα

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Λάρνακας 2018

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για την συμμετοχή στο ετήσιο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Λάρνακας 2018 Grade 1 το οποίο θα διεξαχθεί από τις 05 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Τελευταία μέρα εγγραφών η 02 Οκτωβρίου.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka πιο κάτω κάντε κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 5 χωμάτινα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας και θα αρχίζουν καθημερινά στις 3.15 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα στις 09.00 π.μ. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 12,14,16, 18 ετών, στα μονά και διπλά.
Για συμμετοχή στην κατηγορία κάτω των 12 ετών ο αθλητής/ αθλήτρια πρέπει να έχει τουλάχιστο συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας κατά την ημέρα έναρξης της κατηγορίας στο πρωτάθλημα .
Αθλητής/τρια που δικαιούται να αγωνισθεί στη κατηγορία κάτω των 12 δε δικαιούται να αγωνισθεί στη κατηγορία κάτω των 16, σύμφωνα με κανονισμούς της ITF.

Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθούν μπάλες BABOLAT.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι έγκαιρα αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του εντευκτηρίου του Ομίλου και θα προβάλλεται στην ιστοσελίδα της Ο.Α.Κ. Κάθε διαγωνιζόμενος θα είναι υπεύθυνος να ενημερώνεται μόνος του.

Η τελετή λήξης θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 όπου θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

 

Για εγγραφές παρακαλείστε όπως επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο.

http://ctf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FE5A42BF-B8D9-4F4B-9B39-74969B461FC5

 

Σχετικά νέα

X
Translate »