Αθλητικά Νέα

Πήρε ότι έδωσε και έκανε πισωγύρισμα

H Ανόρθωση αποκλείστηκε από την Λάτσι Αλβανίας στο Α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 και με το 2-1 του πρώτου αγώνα έμεινε εκτός συνέχειας τελειώνοντας πολύ γρήγορα και άδοξα το φετινό της Ευρωπαϊκό οδοιπορικό.

Η «Κυρία» στο χθεσινό παιχνίδι (19/7) μπορεί να μην απειλείτο για 88 λεπτά, όμως αρκούσε μια φάση για να γίνει η ζημιά, γιατί προηγουμένως η Ανόρθωση ούτε επέβαλε τον ρυθμό της ούτε έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να επιτεθεί και να σκοράρει ώστε να «τελειώσει» την πρόκριση. Η προσφυγική ομάδα δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα εμφανώς υποδεέστερη της και η μπάλα στο τέλος την τιμώρησε.

Πλέον τα πράγματα για τον Ρόνι Λέβι είναι αρκετά δύσκολα, το κλίμα είναι αρκετά βαρύ και πιθανόν ο Ανδρέας Παντελή να πάρει σκληρές αποφάσεις οι οποίες θα αγγίξουν πολλούς. Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας ανυπομονούσε για την επιστροφή της ομάδας στα Ευρωπαϊκά κύπελλα τόσο για λόγους γοήτρου αλλά και για οικονομική ενίσχυση, ειδικά φέτος που έγιναν υπερβάσεις με Ντούρις και Λαβόρδε.

Περισσότερα στο: http://alphanews.live/sports/pere-oti-edose-kai-ekane-pisogyrisma

Σχετικά νέα

X
Translate »