Going out

Πήγαμε στο Esco-Bar και ζήσαμε μια γευστική Μεξικάνικη εμπειρία

Βρίσκεται στην καρδιά των Φοινικούδων και σε ταξιδεύει γευστικά σε μεξικάνικα μέρη.

Το Εsco Bar  ήρθε για να βάλει την πινέζα του στο Μεξικό σε αυτό το γευστικό food crawling. Tacos, burritos. quesadillas, guacamole, καυτερά και πολύ καυτερά και φυσικά απολαυστικά cocktails στον όμορφο εσωτερικό του χώρο που σε ταξιδεύει σε παραδοσιακές Μεξικάνικες γειτονιές. Όλα αυτά στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Αν σ’ αρέσει η Μεξικάνικη κουζίνα απλά βρήκες το στέκι σου ενώ βολτάρεις στο κέντρο. Αν δεν σου είναι και τόσο οικεία θα πρέπει να διαβάσεις τον λεπτομερή κατάλογο ή μπορείς να περάσεις το βράδι σου στον όμορφο εσωτερικό του χώρο, που λειτουργεί και σαν μπαρ και να απολαύσεις τα μοναδικά του cocktails.

Εάν είσαι Mexican FoodLover τότε διαλέγεις πρώτα την βάση σου. Tacos, burrito. burrito bowl ή salad. Υπάρχουν και οι quesadillas (τορτίγιες πάνω κάτω ψημένες με λιωμένο τυρί) . Από εκεί και πέρα μπορείς να τα γεμίσεις με ότι λαχταρά η ψιχούλα σου. Μαριναρισμένο μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο μαριναρισμένο, ποικιλία μανιταριών κ.α. Στο τέλος πρέπει να μπει και το κερασάκι, δηλαδή η σάλτσα. Διάλεξε κάτι προς καυτερό αν θες να νιώσεις βέρος μεξικάνος.

Φυσικά υπάρχει και τεκίλα για τα σφηνάκια που θα σου έρθει να πιείς όσο σου σπάνε την μύτη τα φρεσκομαγειρεμένα γεύματα.

 

Το ταξίδι του φαγητού στις Φοινικούδες απέκτησε έναν ακόμα προορισμό. Έναν προορισμό που σε πάει στην χώρα που η τεκίλα είναι άφθονη, το σομπρέρο μεγάλα και τα φαγητά πικάντικα. Στο Esco – Bar σίγουρα τα φαγητά είναι αυθεντικά μεξικάνικα και πεντανόστιμα.

Ανοιχτό από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 και με κλιματιζόμενο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

 

To Larnaka Going Out προτείνει…

CAMARONES FRITOS – Για να ξεκινήσεις 

 

CHICKEN MANGO FAJITAS – Για να συνεχίσεις 

 

Για να  τα συνοδεύσεις

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »