Going out

Πήγαμε στο πρώτο φεστιβάλ οφτού κλέφτικού στο Μενέου

Όλα όσα είδαμε και σου τα μεταφέρουμε 

Σίγουρα ούτε οι διοργανωτές, ο Αθλητικός σύλλογος Αστέρας, δεν θα μπορούσαν να υπολογίσουν την επιτυχία του όταν πήραν την πρωτοβουλία ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της κυπριακής κουζίνας να αποκτήσει το δικό του φεστιβάλ. Φυσικά η ανοιχτή πόρτα της ιστοσελίδας μας, όταν μας ζήτησαν βοήθεια και η απήχηση που είχε η ανάρτηση μας ήταν καθοριστικά για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Από πολύ νωρίς λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού από κάθε γωνιά του νησιού βρέθηκαν στο προαύλιο του Σωματείου στο Μενέου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές από τους λάτρεις του παραδοσιακού εδέσματος, το οποίο ψηνόταν σε φούρνους που στήθηκαν ειδικά για την περίσταση.

Η μεγάλη προσέλευση το κόσμου σίγουρακαταγράφεται σταθετικά και έιναι σίγουρο πως και η όλη διοργάνωση, από τη στιγμή που είχε επιτυχία στην πρώτη της φορά , σίγουρα του χρόνου θα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο καλά οργανωμένη.

Το City of Larnaka ως χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε στην εκδήλωση και συνομιλήσαμε με το κοινό θέλωντας να πιάσουμε λίγο τα σχόλια, τα οποία ήταν άκρως θετικά, ενώ χαρακτηριστικό ήταν και το γεγονός πως οι περισσότεροι θέλουν να καταστεί θεσμός.

To σίγουρο είναι ότι η πόλη και επαρχία Λάρνακας απέκτησαν το δικό τους Φεστιβάλ και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές.


Τη βραδιά παρουσίασε ο Λούης Πατσαλίδης, ενώ τη μουσική ανέλαβε το μουσικό σχήμα ΝΟΤΕΣ, η Ιωάννα Πολυβίου και ο Γιώργος Βασιλείου.

Κύριος χορηγός ήταν η τράπεζα RCB

Mεγάλοι χορηγοί: Οthodoxou Travel & Tours Ltd , Συνεργατικό Ταμιετήριο Αμμοχώστου-Λάρνακας, Δήμος Μενεού, Υπεραγορές Smart

Xορηγός επικοινωνίας η ιστοσελίδα City of Larnaka.com

viber image3

viber image

Σχετικά νέα

X
Translate »