Going out

Πήγαμε για Πικάνια στο Re.Buke Lounge και εντυπωσιαστήκαμε

Το ανανεωμένο ReBuke Lounge  συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με το μοναδικό του εσωτερικό χώρο ο οποίος (και όχι άδικα) έγινε το talk of the town των τελευταίων εβδομάδων. Ανανεωμένος χώρος που θυμίζει περισσότερο μέρος ξενοδοχείο με θέα προς τη θάλασσα, ο οποίος ήρθε και έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Το Larnaka Going Out βρέθηκε στο χώρο τη Δευτέρα που μας πέρασε και προς έκπληξη μας είδαμε 2 παρέες Ισπανών ποδοσφαιριστών τόσο της ΑΕΚ όσο και της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ οι οποίοι απολάμβαναν ένα μοναδικό πιάτο που προσφέρει μόνο το Re.Buke στην πόλη. Το πιάτο αυτό δεν ήταν άλλο από τη γνωστή πικάνια, ένα πιάτο πολύ δημοφιλές σε Ισπανία και Λατινική Αμερική το οποίο έχει τις ρίζες του από τη Βραζιλία . Η περιέργεια μας βέβαια δεν εστιάστηκε μόνο στο γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές απολάμβαναν το συγκεκριμένο πιάτο αλλά και στο ότι το έψηναν από μόνοι τους,

O Αιράμ Καμπρέρα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ 

Τι είναι η πικάνια; 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού κατάλληλο για σούβλα και σχάρα. Αγαπημένη βραζιλιάνικη συνταγή.

Το όνομα πικάνια το πήρε από τη Βραζιλία και αναφέρεται στον τρόπο κοπής του κρέατος.

Πως σερβίρεται στο Re.Buke Lounge

Το απολαυστικό αυτό έδεσμα σερβίρεται με τηγανητές πατάτες,  3 dips και 700gr μοσχαρίσιου κρέατος για 2 ατόμα. Το όμορφο γευστικό ταξίδι ολοκληρώνεται με το ψήσιμο του κρέατος από τον πελάτη στην πλάκα ψησίματος.

Δείτε πιο κάτω στο σχετικό βίντεο

Εαν σας πείσαμε τότε αξίζει μια επίσκεψη στο Re.Buke Lounge για να απολαύσετε τη δική σας πικάνια.

Σχετικά νέα

X
Translate »