Αθλητικά Νέα

Πάτησαν Αυστραλία οι αθλητές μας για τους 21ους Κοινοπολιτειακούς αγώνες

Γύρω στις 04:00 το πρωί της Πέμπτης (29/03) ώρα Κουίνσλαντ (στις 21:00 της Τετάρτης ώρα Κύπρου) μπήκαν στο Κοινοπολιτειακό Χωριό οι περίπου 50 αθλητές και προπονητές του 1ου γκρουπ της κυπριακής αποστολής, μετά από ταξίδι 22 ωρών Λάρνακα-Μπρίσμπεϊν, με αλλαγή αεροπλάνου στο Ντουμπάι και στάση στη Σιγκαπούρη.

Κατά την άφιξη του μεγάλου γκρουπ της Κύπρου, που θα λάβουν μέρος στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Gold Coast της Αυστραλίας (4-15 Απριλίου), περίπου 25 Κύπριοι της παροικίας, τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν, παρά το προχωρημένο της ώρας (ΦΩΤΟ). Οι Κύπριοι της Αυστραλίας υποδέχτηκαν με σημαίες και χειροκροτήματα τους αθλητές μας, συγκινώντας τους αθλητές και δίνοντας τους ώθηση ενόψει των Αγώνων και μετά από ένα κουραστικό ταξίδι.

Ανάμεσα στους αθλητές βρίσκονται και οι δικοί μας αθλητές Ηλίας Γεωργίου και ο προπονητής του Panayiotis Shippi (ενόργανη) καθώς επίσης και ο  κολυμβητής του Ν.Ο.ΛΑ Κωνσταντίνος Χατζηττουλής με τον προπονητή του Phivos Doukanaris.

Ήδη από σήμερα οι αθλητές έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και αναμένουμε με ανυπομονησία την ημέρα που θα ριχθούν στις μάχες για τα μετάλλια.
Η σελίδα μας είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τις αποστολές της πόλης μας και θα σας μεταφέρουμε όλα τα νέα από τη μακρινή Αυστραλία. Να ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας καλή επιτυχία σε όλους και ότι καλύτερο.

 

 

Image may contain: 1 person, smiling, pool, swimming and outdoor

Σχετικά νέα

X
Translate »