Going out

Πάμε σινεμά! Οι ταινίες που θα σας καθηλώσουν τον Οκτώβριο

Το φθινόπωρο ως γνωστόν οι εξόδοι μας αλλάζουν και προτιμούμε πιο cozy, χαλαρά βράδυα.Τι καλύτερο λοιπόν από μια ταινία και ζεστό ποπ κορν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πριν όμως πας σε κάποιο σινεμά σου παρουσιάζουμε τις ταινίες που κανουν πρεμιέρα αυτό το μήνα.

The Girl on the Train – Πρεμιέρα 6/10

Κάθε ημέρα, η Ρέιτσελ Γουάτσον παίρνει το τρένο για τη εργασία της στο Λονδίνο, περνώντας από την πόλη του Γουίτνεϊ. Το τρένο προσπερνά το παλιό της σπίτι, όπου ζουν ο πρώην σύζυγος της, ο Τομ, με τη νέα του σύζυγο, την Άννα. Αλλά μαζί μπορεί να δει το σπίτι κι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγο παρακάτω. Η Ρέιτσελ αισθάνεται να δένεται με αυτό το ζευγάρι, το οποίο κωδικοποιημένα αποκαλεί ως «Τζες και Τζέισον». Μοιάζουν να ζουν μια υπέροχη ζωή, κάτι που ευχαριστεί τη Ρέιτσελ. Μια ημέρα, καθώς προσπερνάει αυτό το σπίτι, η Ρέιτσελ γίνεται μάρτυρας ενός γεγονότος που της αλλάζει για τα καλά αυτή την τέλεια ιδέα που είχε. Τότε, ο «Τζος» εξαφανίζεται, και η Ρέιτσελ αναρωτιέται αν με κάποιον τρόπο συνδέεται με αυτή την εξαφάνιση. Αν σε έπεισε η περιγραφή δες και το τρέιλερ εδώ!

Pelé: Birth of a Legend – Πρεμιέρα 13/10

Η ιστορία ενός πάμπτωχου παιδιού από τη βραζιλιανική κωμόπολη του Τρες Καραόκες, που κατάφερε να γίνει παγκόσμιος θρύλος και ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Η ταινία παίρνει τη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια, ως την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ το 1958. Το όνομα του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο ή πιο απλά… Πελέ. Το τρέιλερ της ταινίας μπορείς να το δείς εδώ.

Inferno – 13/10 πρεμιέρα

Όταν ο Ρόμπερτ Λάνγκτον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς, μια γιατρό που ελπίζει ότι θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τις αναμνήσεις του και να αποτρέψει έναν τρελό από το να ελευθερώσει έναν είδος παγκόσμιου λοιμό που σχετίζεται με την «Κόλαση» του Δάντη. Το τρέιλερ εδώ.

Jack Reacher: Never Go Back – 20/10 πρεμιέρα

Ο Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει στη βάση του στη Βιρτζίνια, αλλά η συνάντηση του με τη Σούζαν δεν είναι αυτή που περίμενε. Αντί αυτού, η Σούζαν συλλαμβάνεται και νέα διοίκηση παίρνει τα ηνία. Ο Ρίτσερ απειλείται να επανασυνταχτεί στον στρατό, ώσπου κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 16χρονου κοριτσιού. Αν σου αρέσει η δράση το τρέιλερ είναι εδώ.

Middle School: The Worst Years of My Life – 20/10 πρεμιέρα

Ο Ρέιφ Κατσαντοριάν είναι ένας ήσυχος νεαρός καλλιτέχνης με πλούσια φαντασία και απέχθεια απέναντι σε ένα λύκειο που θέτει κανόνες στη ζωή του. Μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Λίο, συλλαμβάνουν ένα σχέδιο: να καταπατήσουν κάθε κανόνα που υπάρχει στο σχολικό εγχειρίδιο. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, οι μπελάδες μόλις ξεκίνησαν.

Pete’s Dragon – Πρεμιέρα 20/10 

Ο Πιτ, ένα ορφανό αγόρι, το σκάει μακριά σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη παρέα με τον αγαπημένο του φίλο, έναν αξιαγάπητο και μερικές φορές αόρατο δράκο, τον Έλιοτ. Όλα πάνε καλά για τους δυο τους, έως τη στιγμή που οι πλάκες του Έλιοτ βάζουν σε μπελάδες τον Πιτ.

Ouija: Origin of Evil – 27/10 πρεμιέρα

Λος Άντζελες, 1965. Μια χήρα μητέρα με τις δύο της κόρες προσθέτουν μια νέα ατραξιόν για να εμπλουτίσουν την απάτη με τις σεάνς. Χωρίς να το θέλουν, καλωσορίζουν το κακό στο σπίτι τους. Η μικρότερη κόρη καταλαμβάνεται από το ανελέητο πνεύμα και η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με αδιανόητους φόβους για να τη σώσει, και να στείλει τον δαίμονα πίσω την άλλη πλευρά.

Doctor Strange – 27/10 πρεμιέρα

Ο κορυφαίος νευροχειρουργός του κόσμου, ο ευφυής αλλά αλαζόνας Στίβεν Στρέιντζ, τραυματίζεται σε ατύχημα και βλέπει την καριέρα του να καταρρέει. Τότε, ξεκινάει ένα ταξίδι στο άγνωστο για να μπορέσει να θεραπευτεί και έρχεται σε επαφή με τον Αρχαίο, έναν μάγο που τον παίρνει κάτω από τα φτερά του και του μαθαίνει τα πάντα για τις πολεμικές τέχνες. Πλέον, ο Δρ Στρέιντζ είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον κόσμο από το κακό.

Πηγή: city.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »