Breaking News

Going out

Πάμε για Tapas Night κάθε Τετάρτη στο Μazzo Food & Bar

ΤAPAS NIGHT κάθε Τετάρτη με €14,50 και οι Τετάρτες στην πόλη παίρνουν άρωμα από Ισπανία…

Το Mazzo Food & Bar μας συστήθηκε το Δεκέμβριο σαν η νέα πρόταση στην οδό Κλεάνθη Καλογερά η οποία ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στο όμορφο στενό δρομάκι της πόλης μας.

Θα αναρωτηθείς για ποιο κενό μιλάμε; Αυτό του φαγητού και για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, του ποιοτικού φαγητού κάτι που έλειπε από την περιοχή.

Το Mazzo Food & Bar αποτελεί μια All Day επιλογή καθώς σερβίρει από νωρίς το απόγευμα ποιοτικό καφέ και το βράδυ μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά του signature cocktails και φυσικά τις ποιοτικές γευστικές του επιλογές. Όλα αυτά συνοδεύονται με πολύ προσεγμένη μουσική η οποία τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνουν γνωστοί guest Dj,s όπου σε κρατάνε σε χαλαρό mood μέχρι τις 11:30 και μετά σε παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς μέχρι αργά το πρωί…

 

ο απόλυτος συνδυασμός εστιατορίου & Βar 

 

Το μενού του φαγητού, ψαγμένο με επιλογές έτοιμες να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και όλες τις ορέξεις. Μπορείς να επιλέξεις από τα κυρίως πιάτα του όπου θα βρεις fusion επιλογές, tapas, platters, σαλάτες κ.α

Αν είσαι λάτρης της παράξενης κουζίνας και σου αρέσει να δοκιμάζεις περίεργες γεύσεις τότε θα βρεις πολλές επιλογές που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα προκαλέσουν να τα δοκιμάσεις.

To Larnaka Going Out προτείνει…ΤAPAS NIGHT κάθε Τετάρτη με €14,50

Οι Τετάρτες στο Mazzo Food & Bar παίρνουν άρωμα από Ισπανία και μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα αγαπημένα εδέσματα τα οποία αποτελούν και ταυτότητα στο αγαπημένο μαγαζάκι της Κλεάνθη Καλογερά.

Πλέον μια όμορφη

 

To Mazzo Bar & Food ήρθε για να εντυπωσιάσει και να καταστεί το πιο διαφοροποιημένο εστιατόριο-bar, της πόλης μας!
Για κρατήσεις καλέστε στο τηλ. 24-644454
Κλεάνθη Καλογερά 24.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή 4μ.μ – 2π.μ

Σχετικά νέα

X
Translate »