Breaking News

Coffee

Πάμε για business lunch στο Segafredo (pics+vid)

Γράφει το City of Larnaka

Τι πιο ωραίο να συζητιέται μία επιχειρηματική σκέψη ενώ παράλληλα να απολαμβάνετε ένα επαγγελματικό γεύμα στο Segafredo, ένα αναγνωρισμένο coffee brand παγκοσμίως, το οποίο ξεχωρίζει για την τελειότητα στην ποιότητα του ιταλικού καφέ και όχι μόνο. Οι θαμώνες του Segafredo λατρεύουν τόσο τον καφέ όσο και την ποιοτική εξυπηρέτηση και φυσικά τη φιλική ατμόσφαιρα που προσφέρει ο χώρος.

Εδώ και χρόνια το Segafredo έχτισε το καλό του όνομα πάνω στην ποιότητα του σε όλα τα επίπεδα για αυτό και αποτελεί πλέον μια διαχρονική αξία για χαλαρή ή επαγγελματική έξοδο στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

 

Δεν έχει σημασία αν πίνετε καφέ ή όχι στο χώρο εργασίας, ο καφές πλέον μπορεί να είναι μέρος ενός επαγγελματικού γεύματος.

Το μενού του Segafredo περιλαμβάνει διάφορες επιλογές για φαγητό, οι οποίες περιλαμβάνουν ελαφριά επιδόρπια, σαλάτες, πίτσα, burgers, γλυκά κ.α.

segafredo

Τι να δοκιμάσετε

Αναμφίβολα συνιστούμε τα λαζάνια τα οποία σερβίρονται σε πήλινο ταψί. Πρόκειται για μια αυθεντική Ιταλική συνταγή η οποία αξίζει τουλάχιστον μια δοκιμή.

Νέο delivery menu 

Αν θέλετε το Segafredo να έρθει στο γραφείο σας, σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα πρόσφατα ετοίμασε το νέο delivery & take away menu  του το οποίο φαίνεται πιο κάτω.

12

1

2

3

5

7

8

9

 

Σχετικά νέα

X
Translate »