ΑΕΚ

Ο Τρουγιόλς έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ

Στηριζόμενοι στην περσινή δυναμική της, η ΑΕΚ πέρασε με διπλό από την έδρα της Κορκ Σίτι κερδίζοντας 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για πρόκρισή της στο γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο μοναδικός νεοφερμένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας, ο οποίος ήταν στην αρχική ενδεκάδα είναι ο Μάριος Αντωνιάδης. Οι υπόλοιποι 13 παίκτες που αγωνίσθηκαν ήταν από πέρσι στο ρόστερ της ομάδας.

Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ευκαιρίες που έφτιαξαν οι Λαρνακείς, αλλά και οι γηπεδούχοι ήταν λιγοστές και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι τα τελικά στάδια του αγώνα.

Οι κιτρινοπράσινοι ήταν αυτοί που δικαιούνταν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και έτσι και έγινε στο 70’, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Τρουγιόλς πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΚ και έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα, οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν την κατοχύρωση ενός γκολ με τον διαιτητή να υποδεικνύει ότι η μπάλα απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα της Κορκ πάνω στη γραμμή.

Η Κορκ αντέδρασε μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα ασκώντας συνεχή πίεση στην εστία της ΑΕΚ, όμως οι παίκτες της κυπριακής ομάδας αμύνθηκαν σωστά και έτσι το 1-0 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 70’ Τρουγιόλς
Κίτρινες: Ντούλι, Μπίτι, Γκρίφιν / Φλοριάν, Αντωνιάδης
Κορκ Σίτι: Μακ Νάλντι, Ντιλέινι, Μπόλγκερ (75΄ Κάμπιον), Μακ Κόρνακ, Μπίτι, Ντούλι (62΄ Σάντλιερ), Ο΄ Κόνορ, Μορισέι, Σέπαρντ (79΄ Γκρίφιν), Μαγκουάιαρ, Μπάκλι
ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Λαρένα (90’ Ρουσιάς), Τομάς (77΄ Τέτε), Χέφελ, Τρισκόφσκι (85’ Μπόλιεβιτς), Φλοριάν

Σχετικά νέα

X
Translate »