Αθλητικά Νέα

Ο Τρικωμίτης βάζει την Κύπρο στο χάρτη του MMA (pics)

Η πιο δημοφιλής πολεμική τέχνη στο κόσμο, το ΜΜΑ, έχει τώρα κύπριο εκπρόσωπο σε επαγγελματικό επίπεδο τον Ανδρέα Τρικωμίτη.

Ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Κύπρου στο Judo για περισσότερο από μια δεκαετία, εκπροσώπησε την Κύπρο στο εξωτερικό σε Παγκόσμιο Επίπεδο και μπήκε στη δεκαεξάδα όταν αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Νέων. Ο Ανδρέας είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το MMA το 2012 και από τότε έχει αγωνιστεί στους μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου στο ημιεπαγγελματικό επίπεδο διαλύοντας τον καλύτερο αθλητή ΜΜΑ κάθε χρονιάς και κερδίζοντας τον καλύτερο αγώνα της βραδιάς πολλαπλές φορές.

Το 2016 έχει στεφθεί πρωταθλητής στο νούμερο 1 οργανισμό ΜΜΑ στο ημιεπαγγελματικό επίπεδο στον κόσμο. Mετά τις τεράστιες του επιτυχίες κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στις 17/06/2017 ο Αντρέας Τρικωμίτης αγωνίστηκε επαγγελματικά ενάντια σε ένα πανίσχυρο και πολύ μαχητικό Τσέχο όπου κέρδισε με ομόφωνη απόφαση αφού επικράτησε θεαματικά σε όλους τους γύρους. Αυτή η επιτυχία βάζει την Κύπρο μας να διαδραματίζει ένα βαρυσήμαντο ρόλο στο χώρο του ΜΜΑ.

Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε τον αγώνα που διεξήχθη στις 17 Ιουνίου 2017 στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κάντε κλικ στο κάτω link!!

Στηρίζουμε τον Ανδρέα που μας αντιπροσώπευσε επάξια σε τέτοιες μάχες.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Ανδρέα Τρικωμίτη.

Facebook page: https://www.facebook.com/andreastricomitismma

Instagram: https://www.instagram.com

Ο Ανδρέας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς του για την αγάπη και την υποστήριξη που του έχουν δείξει. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια του, τους προπονητές του Ozzy Haluk για την αγάπη και την στήριξη καθώς και την φιλενάδα του Νάταλι Τσιαπούρα.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Solal Shipping Company Servuspride – Costas Tsirides & CO LLC
D.Karanicolas – Car Transport Cyprus
Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Suzuki Cyprus
BHS Diagnostics – Dr Tymvios Medical Laboratory

Για να δείτε περισσότερους αγώνες του Ανδρέα πατήστε στο πιο κάτω link!! https://www.youtube.com/watch?v=rkGFFrXFZRE https://www.youtube.com/watch?v=VxOYN99L8IQ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να γίνεται χορηγός του Ανδρέα μπείτε στην πιο κάτω επίσημη σελίδα του.

Website: http://andreastricomitismma.com

Σχετικά νέα

X
Translate »