Αθλητικά Νέα

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λάρνακας συγχαίρει τους σκοπευτές μας

Οι τρεις από τους επτά σκοπευτές και σκοπεύτριες που εξασφάλισαν μετάλλια στους ΑΜΚΕ είναι αθλητές του ΣΚΟΛΑΡ
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας επιθυμούν να συγχαρούν και δημόσια τους Κύπριους σκοπευτές και σκοπεύτριες που συμμετείχαν στους φετινούς 17ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης και εξασφάλισαν μετάλλια για λογαριασμό της χώρας μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναρρίχηση της Κύπρου στη δεύτερη θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Από τα επτά μετάλλια που κατέκτησαν οι σκοπευτές μας στον Άγιο Μαρίνο, (3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα), τα τρία κατακτήθηκαν από αθλητές του ΣΚΟΛΑΡ, γεγονός που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Όμιλό μας και στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας. Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Χάσικος ήταν ο χρυσός νικητής στο σκητ, ενώ οι διεθνείς σκοπευτές μας Λεόντιος Λεοντίου και Τζιοβάνης Σαββίδης εξασφάλισαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στο αγώνισμα του διπλού τραπ. Συγχαίρουμε δημόσια τους τρεις αθλητές μας, τους ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας τους και τους διαβεβαιούμε πως το διοικητικό συμβούλιο του ΣΚΟΛΑΡ θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, υποστηριχτής και αρωγός στις προσπάθειές τους.

Τα συγχαρητήρια και οι ευχές του διοικητικού μας συμβουλίου απευθύνονται και προς τους άλλους τέσσερις σκοπευτές και σκοπεύτριες μας που εξασφάλισαν μετάλλια στο αγώνισμά τους. Τη νεαρή Παναγιώτα Χαραλάμπους που «άνοιξε το χορό των μεταλλίων», εξασφαλίζοντας το χρυσό στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών, τον έφηβο Αλέξανδρο Χριστοφόρου για το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών, την πρωταθλήτριά μας Μαριλένα Κωνσταντίνου για το αργυρό μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών και τον αειθαλή Ανδρέα Κωνσταντίνου για το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών.

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην αποστολή των ΑΜΚΕ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό «επί των βατήρων» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… Η αποτυχία ή και η ατυχία να φθάσουν στο στόχο του μεταλλίου σ’ αυτή τη διοργάνωση, ευχόμαστε και είμαστε βέβαιοι πως θα καταστεί η αφορμή και το εφαλτήριο για να κατακτήσουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον και να τους χειροκροτήσουμε σε βάθρα μεγαλυτέρων διοργανώσεων στη συνέχεια».

Διοικητικό Συμβούλιο

Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας

Σχετικά νέα

X
Translate »