Αθλητικά Νέα

Ο ΣΚΟΛΑΡ βραβεύει τους πρωταθλητές του

Η ετήσια τελετή βράβευσης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο επαρχιακό Ολυμπιακό σκοπευτήριο, υπό την αιγίδα του δημάρχου της πόλης κ. Ανδρέα Βύρα.
Στην εκδήλωση που θα συνδυαστεί με την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, θα βραβευτούν οι διακριθέντες σκοπευτές του Ομίλου στα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ καθώς και αθλητές για τις επιτυχίες τους σε διεθνείς αγώνες, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα τιμήσει βετεράνους σκοπευτές και παράγοντες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ιστορία και τις επιτυχίες του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν επίσης οι χορηγοί του Ομίλου.
Για τις διεθνείς επιτυχίες τους θα τιμηθούν οι σκοπευτές Κωστάκης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Χάσικος, Λεόντιος Λεοντίου και Τζιοβάνης Σαββίδης, ενώ για τις διακρίσεις τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, θα βραβευτούν οι ακόλουθοι σκοπευτές σε κάθε αγώνισμα:
ΣΚΗΤ: Ανδρέας Χάσικος, Σέβος Μήλας, Αντώνης Αντωνίου, Αλέξανδρος Παναγή, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, Χρίστος Μούζουρος και Φλώρος Φραντζέσκου.
ΤΡΑΠ: Λεόντιος Λεοντίου, Αδάμος Σελίπας Πέτρος Ανδρέου, Πέτρος Αναστασίου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Ραφαήλ Μαρκουλλής.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Ανδρέας Βασιλείου, Ανδρέας Ζαλούμης, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Κωστάκης Νεοκλέους και Ανδρόνικος Ξύστρος.
ΚΟΜΠΑΚ: Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Γιάννης Κωνσταντίνου, Γιώργος Σταυρινού, Κωστάκης Κωνσταντίνου και Κωστάκης Νεοκλέους.
Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »