Going out

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας από κινητό έρχεται φέτος στην Κύπρο

Για 6η συνεχή χρονια ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός αυτού του είδους ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο για την  παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νικητών του.

Με το ξεκίνημα του διαγωνισμού έχουν παρουσιαστεί πάνω από 20 εκθέσεις mobile photography σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο, Μελβούρνη και αλλού. Μοναδική προϋπόθεση για το διαγωνισμό είναι η λήψη και επεξεργασία των φωτογραφιών από κινητό ή άλλη mobile συσκευή (πχ tablet).

Η πρεμιέρα και παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νικητήριων φωτογραφιών του μεγαλύτερου διαγωνισμού mobile photography στον κόσμο, «6th Annual Mobile Photography Awards» θα γίνει στην γκαλερί του Κέντρου Φωτογραφίας 6×6, στη Λεμεσό, τον Φεβρουάριο του 2017.  Επίσης, το κέντρο φωτογραφίας επιφυλάσσεται να διεξάγει και πρακτικό σεμινάριο Mobile Photography με καταξιωμένο mobile photographer που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Tα βραβεία του διαγωνισμού είναι για τον μεγάλο νικητή το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ ενώ για τους υπόλοιπους νικητές  θα δοθεί εξοπλισμός και άλλα δώρα mobile photography. Οι λάτρεις της φωτογραφίας καλούνται να αναδείξουν το ταλέντο και την αγάπη τους για αυτή.

Η έναρξη υποβολής συμμετοχών για τον εν λόγω διαγωνισμό ανοίγει στις 11 Οκτωβρίου, και η υποβολή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού εδώ!

Processed with VSCOcam with s3 preset
Processed with VSCOcam with s3 preset

rainy_day_hues_by_cally_lence
 

Σχετικά νέα

X
Translate »