Coffee

Ο Ζορμπάς Φανερωμένης απέκτησε το δικό του Coffee Berry

Όσοι ψωνίζουν καθημερινά από το φούρνο Ζορμπά στη λεωφόρο Φανερωμένης έχουν ένα λόγο περισσότερο να  τον επιλέγουν καθημερινά για τα απαραίτητα ψώνια.

Ζορμπάς σημαίνει ψωμί, γάλα, πίτες, cookies (με φανατικούς φίλους) και ότι άλλο χρειάζεται κάποιος να αγοράσει από ένα φούρνο. Ακολουθώντας τις τάσεις τις εποχής το κατάστημα αναβαθμίστηκε αισθητά τους τελευταίους μήνες καθώς πρόσθεσε σημείο όπου φτιάχνει απολαυστικά ζεστά σάντουιτς.

Το τελευταίο μεγάλο βήμα όμως ακούει στο όνομα Coffee Berry. Η γνωστή αλυσίδα καφέ η οποία ξεκίνησε με το πρώτο της κατάστημα από την πόλη μας (λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού) και με σωστά βήματα ξεκίνησε να κερδίζει έδαφος στην αγορά καφέ.  Μέσα από τη συνεργασία της με τους Φούρνους Ζορμπάς έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να αναδείξει τα προϊόντα της και να δημιουργήσει αναγνωρισιμότητα (awareness) στο brand της.

Το Coffee Berry είναι ένα coffee to go concept store, βασισμένο στις αρχές του 3rd Wave Coffee. Τι είναι όμως ο καφές τρίτου κύματος; Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων των εμπλεκόμενων που τελικά καταλήγει στην εξυπηρέτηση πελατών. Η κατανάλωση ενός καφέ που έχει παραχθεί με τον σωστό τρόπο και με όλη την προστιθέμενη αξία που συγκεντρώνει η αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι και το barista είναι η βάση μιας μοναδικής εμπειρίας. Αυτή η εμπειρία είναι ένας συνδυασμός εκπαίδευσης, γνώσης και φιλοξενίας.

 

Το Larnaka Going Out επισκέφθηκε τον φούρνο Ζορμπά και είδαμε από κοντά το μικρό αλλά κουκλίστικο Coffee Berry που έχει στηθεί. Όμορφο, με προσεγμένο σχεδιασμό και φιλικό προσωπικό σου κεντρίζει αμέσως το μάτι με το που πατάς το πόδι σου στο κατάστημα.  Το άρωμα του καφέ απλά σε προκαλεί να τον δοκιμάσεις καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια να το αποφύγεις ειδικά εάν είσαι του καφέ.

Ποια είδη καφέ προσφέρει το Coffee Berry;
Εκτός από ντεκαφεϊνέ υπάρχουν δύο επιλογές σε χαρμάνια: το Premium Blend και το Flavor Blend. Είναι καφέδες από διάφορες περιοχές που έχουν ως σκοπό να προσφέρουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Ο Premium αποτελείται από 100% κόκκους Arabica, δηλαδή είναι ισορροπημένος με γλυκά χαρακτηριστικά και προσφέρει μία ευχάριστη γευστική εμπειρία. Από την άλλη, το Flavor Blend συνδυάζει τους κόκκους Arabica με Robusta έτσι έχει περισσότερη καφεΐνη.

Για αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό κάθε φορά υπάρχουν και οκτώ διαφορετικοί μονο-ποικιλιακοί καφέδες. Δηλαδή ο κάθε καφές προέρχεται από μια ποικιλία συγκεκριμένης χώρας με σκοπό να αναδείξει τα γευστικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

 

Aν είσαι της σοκολάτας τότε δοκίμασε τη νέα άφιξη που ακούει στο όνομα berrychino choco

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »