Γενικά

Ο επίλογος της τραγωδίας… Δημοσία δαπάνη η κηδεία του 10χρονου Σταύρου

Αύριο κηδεύεται ο 10χρονος Σταύρος που «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Το μεσημέρι της Τρίτης οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο 10χρονος Σταύρος Γιωργαλλής ο οποίος έχασε τη μάχη την περασμένη Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, κι ενώ προηγήθηκε σοβαρός τραυματισμός του στο σχολείο του.

Η κηδεία του άτυχου Σταύρου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Επιφανίου στο Αλεθρικό στις 14.30, ενώ όπως σημειώνεται η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του παιδιού θα τελεστεί δημοσία δαπάνη, ενώ εκείνη την ώρα οι σημαίες σε όλα τα εκπαιδευτήρια θα κυματίζουν μεσίστιες.

Την ίδια στιγμή με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τα πολλά γιατί και τα λάθη επί λαθών που προκύπτουν γύρω από το θάνατο του άτυχου Σταύρου, ενώ υπενθυμίζεται ότι από το πρωί του Σαββάτου τελούν υπό κράτηση ο Γενικός Ιατρός στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ο 65χρονος, Διευθυντή του ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, Γενικό παθολόγο με ειδικότητα στην παροχή Α’ βοηθειών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής το άτυχο παιδάκι πέθανε από σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Πηγή: cyprustimes.com

Σχετικά νέα

X
Translate »