Αναπτυξιακά Έργα

Ο Δήμος Λάρνακας αποκαλύπτει τον λόγο που ναυάγησε ο διαγωνισμός για ανέγερση της Δημοτικής Αγοράς!

ο υπέρογκο ποσό το οποίο υπερέβη τουλάχιστον κατά 26% από το προϋπολογιζόμενο κονδύλι που δύναται ο Δήμος να διαθέσει για την ανέγερση της Δημοτικής Αγοράς, ήταν η αιτία να ακυρωθεί ο Διαγωνισμός, και το πολυαναμενόμενο έργο για τη Λάρνακα να βρεθεί αρκετά βήματα πίσω.

Ο Δήμος Λάρνακας πάντως, επιμένει σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, το έργο να ξεκινήσει εντός του 2018 κι επαναπροκηρύσσει τον διαγωνισμό άμεσα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας σε πρόσφατη συνεδρία του αποφάσισε την ακύρωση και επαναπροκήρυξη του Διαγωνισμού για ανέγερση της Δημοτικής Αγοράς και Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης στη Λάρνακα.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η ακύρωση του λόγω Διαγωνισμού αποφασίστηκε διότι οι Προσφορές που υποβλήθηκαν υπερβαίνουν κατά πολύ το προϋπολογιζόμενο πόσο του έργου. Με γνώμονα το γεγονός ότι το έργο θεωρείται από τα σημαντικότερα έργα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, και αναμένεται ότι θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς αναζωογόνηση του, ο Δήμος Λάρνακας θα προχωρήσει στην επαναπροκήρυξη του Διαγωνισμού με σκοπό να αρχίσει η εκτέλεση του εντός του 2018, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά νέα

X
Translate »