Αθλητικά Νέα

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε (0-4) σαν σίφουνας από το ”Αμμόχωστος’

Ο ΑΠΟΕΛ με δυο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου  του Ντε Καμάργκο και του Εφραιμ,  πέρασε  εντυπωσιακά  το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας,  επικρατώντας με 0-4  μέσα στο στάδιο Αμμόχωστος.
Ο νεαρός Κύπριος επιθετικός  βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 27 με τακουνάκι μέσα στην περιοχή και στο 78 με σουτ. Ο  Ντε Καμάργκο στο 83  σκόραρε με την είσοδο του στο γήπεδο. Αυτό ήταν και το πρώτο του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ Στο 88 ο Εφραίμ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Δίκαιη η νίκη του ΑΠΟΕΛ , που έδειξε τι ήθελε στο γήπεδο , απέναντι σε μια κακή Νεα Σαλαμίνα που έχασε δίκαια , από ένα ανώτερο αντίπαλο.
Name
Στο πρώτο 20 λεπτό της αναμέτρησης δεν είχε κάτι το αξιόλογο. Ο ΑΠΟΕΛ όμως στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία , κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 27  μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα ,  με γυριστό τακουνάκι ο Σωτηρίου  έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Η Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα στο 31 όταν  ο Μάατσι πλασαρε τον Βάτερμαν όμως ο Μιλάνοφ  έδιωξε  την μπάλα προ της γραμμής τέρματος.
Ο ΑΠΟΕΛ στην εκπνοή του ημιχρόνου κατάφερε να χάσει δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 44 ο Πιέρις Σωτηρίου βγήκε μόνος έκανε το σουτ , όμως ο Τσίνα έβαλε το ποδι και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 45 Ο Γιαννιώτας έκανε το κόρνερ, ο Καρλάο έπιασε την κεφαλιά και προ της γραμμής τέρματος έδιωξε με το κεφάλι ο Τσαμπούρης.
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο β μέρος ήταν  για τον ΑΠΟΕΛ όταν ο Ορλάντι στο 56  εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 71 ο  Μπερτόλιο έδωσε στον Μοράις που έκανε το σουτ , δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 73 ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή , ο Βεσελόφσκι απεκρουσε. Στο 83 ο Ντε Καμάργκο έκανε με σουτ το 3-0 και στο 88 ο Εφραίμ επίσης με σουτ έκανε το 4-0
Ζήτησαν πέναλτι
Οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. Στο 38 ο Τσαμπούρης τράβηξε τον Βάντερ ,μέσα στην περιοχή και στο 41 ο Αστίθ τον Μακρίεφ
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Άντονιτς, Κούσουλος, Τσαμπούρης, Τσίνα, Nεάγκου, Σκοπελίτης (59′ Τζούρτζουριτς), Μαάτσι, Αμπελάιρας (74’ Κολοκούδιας), Κωνσταντίντου (46′ Πεδρίτο), Μακρίεφ

ΑΠΟΕΛ: Βάντερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Καρλάο, Αστίθ, Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (63′ Περτόλιο), Βάντερ (56′ Eφραίμ), Γιαννιώτας, Σωτηρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μακρίεφ, Τσίνα / Καρλάο, Περτόλιο

– See more at: http://www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »