ΑΕΚ

Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων συμπίπτει με το ΑΕΚ – ΔΥΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Φόβος για πρόκληση για τροχαίου συνωστισμού και ταλαιπωρίας του κόσμου στη Λάρνακα, εκφράζονται από πολλούς, λόγω της σύμπτωσης των ωρών αύριο το απόγευμα της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Β΄ΕΣΣΟ και της διεξαγωγής της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΚ – ΔΥΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ στο πλαίσιο των προκριματικών του EUROPA LEAUGE. Αμφότερες οι δραστηριότητες θα λάβουν χώρα σε χώρους που γειτνιάζουν. Οι πόρτες του σταδίου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα ανοίξουν στις 18.30(στις 20.00 διεξάγεται η αναμέτρηση), ενώ    στις 18:45 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ΚΕΝ Λάρνακας η τελετή ορκωμοσίας.
Από την Αστυνομία προτρέπονται οι οπαδοί όπως για τη μετάβαση τους στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, να μην χρησιμοποιήσουν τα φώτα τροχαίας της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και τον Κυκλικό Κόμβο του Κλείμα. Οι οπαδοί συμβουλεύονται όπως κατευθυνθούν στο ΑΕΚ Αρένα  ΜΟΝΟ από τον Κυκλικό Κόμβο του CINEPLEX ακολουθώντας  ευθεία πορεία προς τον Νέο Κυκλικό Κόμβο του Νέου Νοσοκομείου με κατεύθυνση το ΑΕΚ Αρένα και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους  στάθμευσης του Σταδίου ΓΣΖ (1η και 2η είσοδος αριστερά).Μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
Στο μεταξύ η Αστυνομία ανακοίνωσε και τα μέτρα που θα ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.
Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΔΥΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ στο πλαίσιο των προκριματικών του EUROPA LEAGUE, που θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου, 2017 και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :
-Στη γηπεδούχο ομάδα της ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας θα παραχωρηθεί η Βόρεια κερκίδα.
-Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 18:30. Καλούνται οι φίλαθλοι προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.
-Για τους οπαδούς της ΑΕΚ θα ανοίξουν ταμεία η ώρα 18:30 την ημέρα του αγώνα για εξασφάλιση εισιτηρίου.
-Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο.  Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.
-Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σοβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
-Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.
reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »