ΑΕΚ

Ορθόδοξος Ορθοδόξου: Το μικρό κανόνι της ΑΕΚ με τα 37 τέρματα σε μια χρονιά

Πρόκειται για ένα μικρό ο οποίος όσοι τον παρακολουθούν εδώ και χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο μικρός Ορθόδοξος Ορθοδόξου ίσως να είναι άγνωστος στο γενικό ποδοσφαιρικό κοινό, όμως είναι πολύ γνωστός σε αυτούς που ασχολούνται με τις ακαδημίες.
Γρήγορος, πολύ καλή ντρίμπλα, μαχητικό και φυσικά δεινός σκόρερ, είναι τα στοιχεία που κάνουν το μικρό κανόνι της ΑΕΚ να ξεχωρίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για μια περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που θα μας απασχολήσει στο μέλλον αν βέβαια συνεχίσει το  ποδόσφαιρο.
Αν οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, τότε τα 37 τέρματα σε μια χρονιά και η διαφορά 10 τερμάτων από τον δεύτερο στα Παγκύπρια Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων δείχνουν ότι ο μικρός το ‘χει και αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη που θα ‘χει.
Οι πρώτοι σκόρερ στα Παγκύπρια Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων U14, U15, U16 και U17 μετά από 30 αγωνιστικές δράσης.
*Στο Πρωτάθλημα U14 η πρωτιά βρίσκεται στα 37 τέρματα και προηγείται ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου (ΑΕΚ) και αμέσως πιο κάτω ο Μιχάλης Κολιάς (ΑΠΟΕΛ) με 27 τέρματα.
Ακολουθούν με 22 τέρματα ο Ανδρέας Σάββα (Εθνικός Άσσιας) και ο Γιώργος Λουκά (ΑΕΛ).
*Στο Πρωτάθλημα U15 πρώτος στην κατάταξη ο Άδωνης Νικολεττίδης (ΑΕΛ) με 63 τέρματα και ακολουθεί με 41 τέρματα ο Άγγελος Ζευκή (Ομόνοια).
Πιο κάτω με 32 τέρματα ο Νικόλας Κουτσάκος (ΑΠΟΕΛ) και Λοϊζος Λοϊζου (Ομόνοια) με 30 τέρματα.
*Στο Πρωτάθλημα U16 η πρωτιά βρίσκεται στα 43 τέρματα και προηγείται ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (Ανόρθωση) και στα 31 τέρματα βρίσκεται ο Ορφανίδης Παρασκευάς (Καρμιώτισσα Πολεμιδιών).
Ακολουθεί με 29 τέρματα ο Χρίστος Βενιζέλος (Ολυμπιακός) και στα 28 τέρματα βρίσκονται οι Ηρόδοτος Χριστοδούλου (Καρμιώτισσα) και Χριστόφορος Πέτρου (ΑΕΛ).
*Στο Πρωτάθλημα U17 προηγείται στην κατάταξη ο Γιώργος Ναούμ (ΑΠΟΕΛ) με 27 τέρματα και ακολουθεί ο Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια) με 26 τέρματα.
Στα 25 τέρματα βρίσκεται ο Αναστάσης Κόκκινος (Ανόρθωση) και στα 23 οι Κυριάκος Ιωάννου (Ολυμπιακός) και Κωνσταντίνος Ηλία (Εθνικός Άχνας).
Πηγή: www.cfa.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »